Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Super Mario Run har slagit rekord

Nintendos nya mobilspel Super Mario Run har slagit rekord i antal nerladdningar i App Store.

Förra torsdagen lanserades #Super Mario Run i App Store och nu har Nintendo-spelet slagit rekord just där. Spelet ligger överst på listan över både mest nerladdade gratis- och betalappar. Nintendo och Apple gick igår ut med att spelet har laddats ner över 40 miljoner gånger under de fyra senaste dagarna. Shigeru Miyamoto har sagt att han är ”förtjust över det varma välkomnandet det nya Super Mario-spelet mottagit”.

Mobilspelet går att ladda ner gratis och erbjuder då de tre första banorna. Om spelaren vill fortsätta spela banorna efter det kostar appen 109 kronor. Varken Nintendo eller #Apple har dock avslöjat hur många av nedladdningarna som även har lett till att kunderna betalat för spelet, rapporterar 9to5 Mac.

Super Mario Run består av huvudsakligen 24 banor vilket Nintendo-vana spelare på redaktionen klarade snabbt. Även om det går att spela banorna flera gånger om så har frågan väckts om det kommer tilläggsbanor och fler moment i framtiden. Nyligen gick #Nintendo ut med att detta inte kommer ske. 9to5 Mac har rapporterat om hur mobilspelet inte riktigt har levt upp till förväntningarna. Flertalet investerare har uttryckt en oro om spelet i slutändan kommer att löna sig, vilket påverkade Nintendos aktie negativt. Bland spelare har reaktionerna varit blandade mellan hyllande och ifrågasättande.

En av anledningarna till att investerarna uttrycker oro är att spelet inte fortsätter rulla in pengar eftersom spelet inte använder sig av mikrotransaktioner. I en rapport säger dock Nintendo att de inte har några planer på att lägga till något extra innehåll i IOS-appen, vare sig gratis eller innehåll man behöver betala för.

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.