Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Expo 2002: Skvaller från mässgolvet, iSync och nya PowerBooks att vänta?

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Trots avstängt mässområde och vakter vid entrén, lyckades vi ta oss in på mässgolvet. Alla utställare håller som bäst på att montera upp och ställa i ordning deras montrar. Precis när man kommer in på området står Power Macs uppradade med de allra senaste spelen; tyder på att Apple vill visa besökarna att de visst hänger med på spelfronten.

Vi befinner oss just nu intill Apples monter, som är smockfull av den senaste hårdvaran; Xserve, Power Mac G4 Dual 1.25GHz, iMac G4 700 SuperDrive. Det enda som riktigt saknas i Apples monter, för tillfället åtminstone, är PowerBook G4. Det är ännu osäkert om de helt enkelt väntar på dem eller om nya modeller är att vänta imorgon. Distributörernas lager visar på ett väldigt få antal, samt ett sent septemberdatum för nästa leverans.

Ett säkert kort verkar dock vara iSync. Det hänger en enorm banner över Apples monter, med bilder på iPod (!), Sony handdatorer, Palms, Sony Ericsson-telefoner och texten "iSync". iCal, Apples kalenderprogram, syns däremot inte till.

Vi har mottagit våra keynotepass och väntar ivrigt på Steve Jobs och keynoten imorgon bitti.

Räkna med flertalet reportage, mängder av bilder och liverapportering från mässgolvet under de kommande dagarna.

/Jon & Martin, på plats i Paris och Apple Expo 2002

[ 09 September 2002, 17:01: Meddelandet ändrat av: Jon Adolfsson ]

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2002-09-09 23:46

Hoppas att iSync/iCal kommer. Dock ser det ut att vara samma (förutom utbytta "Vepor", tygstycken) som i USA i soamras på MacWorld Expo. Där skröt man också med iCa/iSync - man hade en hel vägg med datorer och T68i. Hoppas dock att det kommer imorgon!

1
Bevaka tråden