Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
wildcard

wildcard

Medlem
  • Registrerad 2007-04-10
  • Senast aktiv 2016-08-30
  • Antal inlägg 356

Foruminlägg

De senaste inläggen wildcard har skrivit i forumet.

Tack, problemet jag skrev om är nu löst. Jag gick efter https://discussions.apple.com/message/2296598... Filer läggs nu i papperskorgen utan admin lösen. Men när jag skulle tömma papperskorgen, var den full med grejer. Det borde bara varit en enda fil jag nyss slängt på prov men papperskorgen radade upp inte mindre än 60 000 filer! När jag snabbt scrollade genom dem så var det filer jag slängt innan, ungefär sen ett år tillbaka. Hur kan det komma sig?! Det tog ett tag o bli av med dem men det frigjorde över 100 GB på hårddisken. Jag e lite nyfiken över vad som faktiskt hände!

Jag vet att detta tagits upp förr här på 99mac men jag hittar inte den tråden så jag skapar en ny. Sitter på en 13" MBP 2.3 GHz i5 som kräver lösenord för att jag ska få lägga något i papperskorgen. När jag gjort det töms den direkt. Har provat lite olika inställningar i Finder - inställningar men det verkar inte vara det. Minns att jag hört något om att det kan röra sig om rättigheter men har inte kunnat lösa det. Jag har vant mig för det har varit så här länge men jag skulle gärna få bort det.
Om någon vet, tack!

Jag höll på länge men inställningar och upplösningar. Tillslut gick det. Tack ändå!

Hej. Sitter med ett projekt till en kurs jag går och ska lämna in om ett par timmar. Jag har filmat en presentation jag gjort i keynote med screencast-o-matic och sedan importerat den till imovie. Där verkar det som att dimentionerna ändras, mina översta rubriker kan hamna hälften utanför och även en del text långt ner försvinner. Så varför ändras det? Antar att det har med inställningar att göra. Skulle vara evigt tacksam för hjälp nu bara timmar innan deadline!

Ursprungligen av martinator:

jag pratar inte om korruption - jag talar om att journalistutbildningen börjar bli gammeldags och bristfällig när gemen man har allt bättre tillgång till direkta källor och ofta besitter sakkunskap och fackkunskap långt utöver journalisten. Visst - en trafikolycka på Sallerupsvägen är en trafikolycka, men så fot de försöker fördjupa sina artiklar så börjar faktafelen stå som spön i backen. Här kanske media bör tänka om och försöka hitta folk med en bakgrund åtminstone i häradet av de ämne de ska skriva om. att kunna mycket om lite är inte längre gångbart när pöbeln slutat vara obildad.
/m
/m

Ok, Det var vad som slog mig. Mainstream media är väldigt manipulerad. Men det är självklart sant det du säger om journalistiken också,

Ursprungligen av Baron:

Vilka tre bolag är det?

Har dem inte i huvudet, läste om det ett tag sen. Och det är väl inte tre bolag ordagrant, men högst upp sitter väldigt få ägare. NBC, ABC, New York Times, Washington Post, Time magazine & Newsweek bla har alla folk i Obama administration tex.

Tre bolag styr över 97% av allt du ser hör och läser. vad gäller USA iaf. Nåt i den stilen. De högsta cheferna sitter inte helt oväntat i regeringens högsta nivåer. Gissa om informationen är bearbetad, korrupt värre!

Nähä ok, fel av mig. Tack!

Ok jag ska omformulera mig Jag hade Leopard på min imac och köpte SL. Eftersom SL inte är en uppdatering utav Leopard utan ett helt nytt operativsystem(?) så innehåller den skivan tillräckligt för att återställa en dator? Det borde inte Leopard göra - har för mig den skivan säger "update" och en update innehåller inte tillräckligt för att återställa en dator?

Ah just de, så är de rätt ska vara rätt. Men en sån skiva duger för att återskapa? När man går från leopard till SL är det inte en uppdatering man köper utan hela systemet så det ska funka?

Öppnar upp den här tråden igen.
Kan jag använda Snow Leopard skivan jag köpte för att uppgradera min imac till att återställa en begagnad MBP jag tänkt köpa?
Köpte även iLife9 den hgången går den att installera på en dator till?
Tack

Hej. Tack för hjälpen, jag uppskattar det!
Ja A och B är tydligast, men skärmen känns ojämn, det finns antydningar till fler liknande märken. Nykomna idag tror ja. Glaset såg felfritt ut och det tyckte inte bara jag. Den och skärmen kvar i datorn såg felfria ut!

Idag provade jag att rengöra bakom glaset likt https://www.youtube.com/watch?v=ONCdGHe0Uxs Allt gick bra, glaset kom av och jag rengjorde utan nån fönsterputs el liknande. satte tillbaka glaset och satte på datorn, felet hade tredubblats! Från en "rand" till tre! Jag gjorde om nu med lite fönstersputs på glasets baksida, rengjorde mycket ordentligt . Felet består. Vad göra?