Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
andreasramsby

andreasramsby

Medlem
  • Plats Tyresö
  • Sysselsättning Jobbar på FSB IT med Förvaltning/Test av Kortterminalsystem. Fritidsintressen : Fiske, badminton, styrketräning
  • Registrerad 2005-02-08
  • Senast aktiv 2009-12-21
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen andreasramsby har skrivit i forumet.

1

För mig funkar det fortfarande inte. Jag har en mall som är skapad i Word 2003 eller nåt på PC. När jag ska skriva i dokumentet så hänger sig word. Såg att det kom en uppdatering nyss, men det verkar inte finnas något om detta problem. Jag har surfat runt och att word 2008 krashar med gamla .doc är ju inget nytt tydligen. Vet inte Microsoft om detta? Jag kan inte använda NeoOffice eller Pages då mallen blir kef då. Vad gör man?

Det hände mig med,jag fick importera om all musik. Sen när jag pluggade i ipoden säger itunes nåt om att det är nån annan lagringskatalog. Blir tvungen att synka om all musik på ipoden. Upptäcker sen i bilen att iTrip spellistan är borta.

Har testat det men det funkar inte

När jag ska försöka koppla ner modemet så slutar den inte, dvs den hänger på "kopplar ner"
Man måste starta om datorn för att det ska släppa. Vad är det för fel?

Nu har jag förutom filemaker även testat 4D vilket inte heller var bra. För att skapa ett "rapport" program är dessa bra, men jag vill ha ett program där jag bygga sql frågor grafiskt. T ex göra select, uppdateringsfrågor. Jag vill grafiskt kunna välja mina tabeller, koppla dessa, dra relationstrådar etc. När jag valt tabeller och kopplingar sedan kunna välja ut vilka fält som ska vara med i frågan, sätta värden för de utvalda fälten. När alla förutsättningar är klara skall jag kunna gå till "tabellläge" som visar svaret. Är den en uppdateringsfråga skall jag kunna trycka på exekveringsknapp ! Databasen skall man kunna bygga alt. länka t ex Oracle db.

//Andreas

Vad finns det för program till Macen som är liknande Access. Dvs jag vill kunna jobba grafiskt med att koppla tabeller, bygga frågor etc. Har testat FileMaker och det verkar inte funka så.

Ny medlem

//Andreas

1