Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
maxcarlgren

maxcarlgren

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-02-20
  • Senast aktiv 2014-10-22
  • Antal inlägg 149

Foruminlägg

De senaste inläggen maxcarlgren har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Ida Lindkvist:

Jag kunde regga ett påhittat barn. Däremot blir jag inte av med barnet igen.

Jag har riktiga barn men lyckas inte regga konto, undrar om jag kan adoptera ditt konto?

Jag tycker att det är skönt att slippa äga grejer. Spotify rensade bort mina cd-skivor, Netflix/HBO/SF Anytime rensar bort mina DVD-skivor och Ipaden ersätter långsamt magasin och böcker. Gillar inte att lagra grejer vare sig hemma eller på hårddisk. Gillar att kunna komma åt dem vart jag än är. Släpper gärna rubbet till molnet.

Gissar på lokala nyheter.

Ursprungligen av Baron:

By the way, kan ni gissa vilket det tydligaste önskemålet var från den röda Arbetets läsare när Arbetet gick i putten 2001, när de började läsa och ställa krav på Sydsvenskan?
Guldstjärna till den som kan gissa rätt.

Att Arbetet skulle återuppstå?

Panoramafunktionen i kameran är grym. Säkert användbar även när man ska Facebooka att man äter långa maträtter, som exempelvis spagetti eller baguette också.

Ursprungligen av Baron:

Vaket! Vilken tidning rapporterade om detta?

Det var Smålands-Tidningen. "I vanliga fall är det vi publicerar relevant"

Resumé:

Ta med öppna flikar när du går från datorn tycker jag var smart. Kan plocka upp det jag höll på med på hemdatorn, jobbdatorn och Ipaden. Fiffigt.

Ursprungligen av Korsriddaren:

Låter ju intressant. Vad kräver detta av TV:n? Måste man ha någon särskild sorts TV, eller går det med alla platta TV-apparater?

Du styr SVT Play i webbläsaren, så bara du kan koppla datorn till tvn spelar det ingen roll vilken tv du har. Har du en "smart" tv med inbyggd webbläsare ska det funka att styra den med.

SVT har en beta ute på Play-siten där du kan använda din Iphone som fjärr för att styra Play. Du läser av en QR-kod på skärmen så kopplas telefonen till webbläsaren och du kan bläddra/starta/stoppa från luren. Rätt coolt tycker jag!

SVT Play Beta Kontroll

Köpte det rakt av på din rekommendation, och det verkar grymt efter lite test på jobbdatorn. Blir fint på Mac Minin hemma som står vid tvn.

Ursprungligen av theplague:

Var det ett inlägg specifikt om iOS 5.1?

Nej, det var väl i kategorin Totalt Ospecifikt, såhär i efterhand.

Ursprungligen av klarabara:

IT-avdelningen. "de får väl lära sig intranätet, så är det på alla arbetsplatser"

IT-avdelningens konsult när han ska inventera en Imac inför eventuellt byte av hundratals macar til pc: Men var sitter hårddisken då? Det är ju bara en skärm? Envar sin egen IT-professor...

Dagens tips är väl att se till att ha en laddare på jobbet så att arbetsgivaren får betala laddningen i möjligaste mån. Alternativt hooka upp sig på ett jack i trapphuset om man bor i lägenhet. Eftersom det uppenbarligen inte går att lägga ifrån sig den här värdelösa skräptelefonen, utan man är tvungen att använda den hela tiden, trots att den är så olidligt jävla blixtsnabb, fantastisk, snygg, facebooktwitterkameraspotifyitunesyoutubeskypesvtplay-mästarbra. BATTERINIVÅ LÅG.

Jag har en ATV2 och när jag ska strömma från Ipad 2 eller Iphone 4S från Spotify eller Musik måste jag välja min ATV2 två gånger. Första gången händer inget, slår tillbaka till Iphonen och sedan till ATV2 igen. Då funkar det. Efter att jag återställt ATV2 funkar det på en gång. Men bara ett kort tag. Sedan pajjar det ur igen. Har återställt flera gånger och det är samma visa varje gång. Tror att vi snackat om detta i någon annan tråd också, utan att hitta en lösning.