Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ekorrbär

ekorrbär

Medlem
  • Plats Mörbylånga
  • Registrerad 2005-04-20
  • Senast aktiv 2014-08-16
  • Antal inlägg 33

Foruminlägg

De senaste inläggen ekorrbär har skrivit i forumet.

Ursprungligen av eskimo:

Ber om ursekt för att jag startade denna tråd, det var inte meningen att den skulle vara stötande. Stäng ner denna tråden någon som kan. Trodde att även en vanlig enkel medlem skulle få skriva lite, det skall inte upprepas.

Vore det inte trevligt att ibland få rapport om vädret, runt om från vårt avlånga land. Här har vi haft trist väder mulet max 10 grader.

Ursprungligen av Mutant:

Svar ja, och filen ska ligga i Ditt användarnamn > Bibliotek > Safari > Bookmarks.plist

Tack för det svaret

Kan jag göra som jag skrev i första inlägget, med en ny Safari?
Tacksam för hjälp

Problemen började med den tidigare varianten har provat både, firefox o Chome den sistnämnde är otroligt seg tvångsavslutning på den.Tror att den gamla är korrupt därför tänkte jag prova med att byta.

Har en iMac ? 10.6.8 Safari 5.1.4 som fungerar dåligt på ATGs hemsida. Fått rådet att installera en ny Safari vill ha kvar bokmärkena " kan ej Engelska", har hittat något som heter Bookmarks.plist,finns dom där? Kan jag kopiera detta lägga det på skrivbordet sedan lägga tillbaka i den nya? Har ett program som heter App Cleaner kan jag dra Safari till denna för att få bort allt,eller direkt till papperskorgen?
Tacksam för hjälp.

Ursprungligen av Tobias Schelin:

Kul att se att Björnström och Capeman kom fram till en lösning på de problem som har diskuterats.

Jag tycker att det är trist att läsa den här tråden och hur man bitvis går till hård attack på främst Björnström. Att driva ett projekt som 99mac med en oerhört begränsad budget är inte världens lättaste uppgift. Att dessutom ha en familj och övrigt arbete att tänka på gör det inte enklare - för någon. Vi har alla någon form av socialt liv utanför 99mac som vi måste ta ansvar för. Det är viktigt att komma ihåg.

Personligen tycker jag nog att Björnström gör ett enormt bra arbete sett till vad som sket på senare tid. Det var en tid där det var en tomhet i administrationen, men det har ju å andra sidan redan fått sina förklaringar. Beröm ska så klart även utgå till Jesper och Capeman för deras tidigare insatser innan de fråntogs sina behörigheter på grund av de förändringar som skedde. Mycket bra!

Förhoppningsvis så ser vi nu en tydligare och mer städad struktur när Capeman är tillbaka som forumvärd. Om inte så ska jag självmant ta på mig att söka upp Capeman och straffa honom för hans eventuella lathet eller brist på handlingsförmåga!

Håller helt med om detta mycket bra.

Det är olika vem du får tala med på Tele2, men en som kan sitt jobb får du hjälp,har själv problem där.

Får ca 10 st om dagen läser samtliga.

iPhonen skall vara med på ett hörn ursäkta mig.

Det verkar ju som de flesta tillverkare har används som förebild, i tester och vad tidningar skriver. Men smaken är som baken olika, ock hur den används.

Håller med forumet har blivit mycket trevligare, loungen får man bara läsa ännu.

Vi får se hur det fungerar när den kommer,men det tåls nog en ordentlig fundering för står jag.

Ni som kör med OSX 7 lion efter uppdateringar är den stabil nu,i början var det en del klagomål.Har väntat med att uppdatera, ska det bliva samma problem med Muntian Lion tror ni eller är det en fortsättning på Lion?