Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jockeh66

jockeh66

Medlem
  • Plats Lidingö
  • Registrerad 2005-04-28
  • Senast aktiv 2012-06-11
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen jockeh66 har skrivit i forumet.

1

Varför ingen 17-tummare? Lanseringen hade fått större impact om alla portabla lanserades samtidigt i den nya designen. Känns lite jobbigt då jag var beredd att köpa den första 17-tummaren idag.

Jag sökte på Iphone 3G på AllaAnnonser - Sökmotor för köp & sälj annonser och fick fram riktigt fula bluffföretag som genom Google Translate försöker se trovärdiga ut när de försöker bluffa på oss Ipnones som inte finns. Passa er noga för att handla med dessa. De säger att de är försäljningschefer på större engelska elektronik-kedjor. Men deras email adresser har inte samma domännamn. Efter noggrann undersökning så kan dessa spåras till, hör och häpna, Nigeria.

Jocke

Förbeställde idag en Iphone 16GB via International-Orders, International-Orders.com International Checkout - International-Shopping. - Stores, för 444USD exkl. moms och frakt. Kolla in!

Jockeh66

Det ballaste med det nya trådlösa tangentbordet? ALLT!!!

Men det ballaste av det ballaste är när man aktiverar tangentbordet. I aluminiumet ovanpå på/av-knappen lyser en grön lampa!!! Så djävla ballt! Lampan borde vara på hela tiden för när den är kopplad så slocknar den som om den aldrig funnits. Ni som får ett kommer att förstå vad jag menar.

Jocke

Jag fick pilla på en Iphone igår och jag kan bara säga att jag bara måste ha en för att citera en som stod i kö för en i New York.

Jag kan lova hög kvalitet och fantastiska funktioner. VÄL VÄRD ATT VÄNTA PÅ!

Ursprungligen av Cogito ergo Mac:

Dreggel. Vad gillar du Dellskärmen då?

Den är faktiskt precis lika bra som ACD 30, om inte bättre då den enligt uppgift har en modernare LCD-matris. Den har på vänster kortsida inbyggda slots för flashminnen vilket är super.

Valde mellan Dells och Apples 30-tumsskärm och det blev Dell pga några faktorer. MacBook Pro 17, Wacom Intous 3 A5 Wide, Altec Lansings FX6021s fantastiska högtalare (rekommenderas!), Logitech diNovo Bluetooth, några feta hårddiskar och EyeTV 610 för kabelTV direkt på 30-tummaren. LogiTechs nya Noise-cancelling hörlurar, Ipod Video 80Gb (svart). Systemet är även kopplat till en fet 16:9 projektor i vardagsrummet med en 100-tums filmduk. Airfoil och Airtunes för musik till musiksystemet i våningen. OOOPS! Glömde HP Photosmart 8750 A3+ ansluten via Airport Express.

Trivs ganska bra om vi säger så!

Senast redigerat 2006-10-23 10:08

Min MBP 17 fungerar superbra och jag har även en extern 30-tummare och bättre kan det inte bli! Jag har tuffa krav på mina arbetsverktyg men MBP levererar!

MEGAKÖP!!!

Ursprungligen av etna:

Såg ingen tråd om detta, men nu är iallafall MacBook Pro 17" tillgänglig på applestore (http://www.apple.se/store)

Från 28.495:-

Har beställt en... leverans inom 1,5 veckor! Jag dreglar!

Jockeh66

1