Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
poseidon84

poseidon84

Medlem
  • Plats Luleå
  • Registrerad 2005-05-11
  • Senast aktiv 2014-10-19
  • Antal inlägg 788

Foruminlägg

De senaste inläggen poseidon84 har skrivit i forumet.

samma problem för mig, telia.

Ursprungligen av keptang:

Ja verkligen, framförallt eftersom som många kör Bootcamp för att spela, då det rullar på bättre under Windows på samma Mac.
Det måste vara ett bevis på ditt påstående.

Fast hur spel körs beror väl även på hur det är programmerat. Om vi bortser från att en del spel saknas utan enbart ser till de spel som finns till båda plattformerna verkar de flesta spela vara gjorde för windows och sen portade till os x. Vilket förstås leder till något sämre prestanda. Visserligen finns t.ex. blizzard-spel som inte är portade, vet dock inte om de är bättre på windows och ifall de är det så vet jag inte om det beror på skillnad mellan direct-x och open-gl eller något annat.

kom in på sommarkurserna! Blir 22,5 hp i sommar i geologi Bara hoppas på att bli antagen till hösten sen också!

Ursprungligen av illerG:

Radera alla appar i itunes (förutom vissa som ex. VLC om du nu vet flera som inte finns i appstore längre).

Sedan tar du och använder dig av purchased kategorin och väljer att ladda ner appar som inte finns på datorn med rätt inloggat Apple ID.

Har suttit och gjort tvärtom nu. Har kollat info för varje app och sett vilket apple-id den tillhört. Gick hyfsat fort att hitta apparna då jag kollade på de jag var tveksam till eller trodde var fel apple-id. Dock är det en app jag missat så ska gå igenom alla och kolla sen idag. Är lite dumt att det inte går att lista apparna efter andra kriterier än "genre" och "ipod/ipad/iphone vs ipod/iphone vs ipad". Jag hade gärna listat dom efter exempelvis apple-id eller uppdateringsdatum osv.

Ursprungligen av keptang:

Klicka på Apps till vänster i iTunes så kan du radera där.

det jag tänkte testa under eftermiddagen är att gå in på listan i itunesstore över köpta appar med kontot, sedan i finder öppnar jag mappen med alla appar och helt sonika slänger de som tillhör det kontot. Det bör väl hjälpa? Din lösning verkar gå på samma ide men då att byta mellan itunesstore länken och apps länken samt att under appslänken är det inte så bra organiserat.

Om jag loggar in med det apple-id jag vill bli av med så bör väl enbart de appar som tillhör den synas när jag försöker uppdatera? Isf, vart hittar jag dom på hårddisken så jag kan radera dom? Eller kan jag radera dom inifrån iTunes uppdateringsdel?

men då blir följdfrågan: Hur hittar jag dom? Alltså hur kan jag särskilja apparna åt?

Jo, det är jag medveten om och de få apparna jag ville ha från det kontot är redan fixade med mitt andra. Min fråga är hur jag blir av med det andra kontots appar helt så de inte längre syns.

Sökte på detta forum och Apples egna forum, där det verkar som det inte går att radera sitt apple-id.

Kanske någon här har en annan lösning på mitt problem. Jag har tre apple-id, varav två använder jag nu för appar och icloud-synkronisering. Det tredje använde jag förut i US-butiken men haft en del strul med det, hackat bland annat. Mitt stora bekymmer är att det nu i iTunes står att jag kan uppdatera appar för det ID:et. Jag vill gärna bli av med detta. Har testat att avauktorisera datorn, sedan tryckt på uppdatera appar men får iaf fram att det apple-id jag använder har inga uppdateringar. Detta trots att det står en siffra vid app-delen till vänster i iTunes.

Någon som har en lösning på mitt bekymmer?

Jobbar inte idag för en gång skull. Utan istället har jag haft Arkeologi-fredag! Vilket innebär en hel dag ägnad åt att studera Arkeologi. Men strax hem till sambo och svägerska för mysig filmkväll. En skön dag helt enkelt!

Ursprungligen av pmarriott:

Min uppfattning om att resa med klass innefattar att hålla i en dry martini ombord, men inte någon styrspak.

Sant! Fast jag skulle nog iaf ta pilot-cert. Dels för att ha en backup om piloten bli inkapabel till att flyga men mest bara för att jag kan

Mobilt bredband borde väl gå? Isf finns det någon variant som bara kostar när du använder det, men det kräver att du har "vanligt" bredband på telia då.

Det jag finner som mest uppenbart att göra, iaf med "små-appar" är gratis med reklam (vilket jag antar att du får intänkter för) men med en in-app purchase för att bli av med reklamen. Du får väl pengar hur eller hur? Skillnaden ligger i om jag vill ge dig 7 kr direkt eller om jag vill betala med min frustration över att behöva se annonser.

Ursprungligen av MatsOlov:

Köpa mer mark och bygga mig en medeltida borg och by där alla mina vänner och andra intresserade kan leka medeltid, på riktigt

You and me both!

Först betala av egna skulder förstås, sen investera i min familjs olika företag. Men sen när det "vanliga" blivit gjort så blir det "leka av"!
Då blir det lätt en egen borg (historiskt korrekt förstås ) kan även tänka mig ett gammalt 1400-tals skepp!

Kan dom inte göra en "IKEA" istället? och lägga den i norra Sverige, helst i Luleå då istället för Haparanda!