Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kersel

kersel

Medlem
  • Sysselsättning Jag gillar Mac, natur, slalom, ridning, Italien, jeans, glitter, musik och allmöjligt annat. Jag avskyr inskränkthet, girighet, krigshetsare och en del saker till.
  • Registrerad 2002-05-15
  • Senast aktiv 2005-01-18
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen kersel har skrivit i forumet.

1

Det var kul att träffa alla trevliga killar (ja naturligtvis också dej Eva) som kom till Harrys i torsdags. Ni verkar så kunniga och generösa med era kunskaper. Kul också att se vilka ni är bakom nicknamen.
Tack för en givande kväll.

Jag tror nog att jag kan komma den 18 mars!

Anmälningslista:
Mattias Hedman
Eva Wiklund
Tobias "Coach" Larsson Hult
Kerstin "Kersel" Sellin

[QUOTE="Fantomen"]Klickar man på "nytt inlägg" så finner man "de små gubbarna" till höger om textrutan som man skriver sitt inlägg i........
Gissa om jag blev jätte nu!
Jag har varit så för att jag inte kunde lägga in gubbar i mina pratrutor. Du är ju helt sjukt bra på att ge tips Fantomen.

>>>Eva, jag jag lyckades hitta "knappen" där man lägger in filen! Nu måste jag också lära mej att hitta era små smilisar. Jag känner mej alltid lite "otrygg" på stora forum, rädd att tappa bort mej etc. Men nu ska jag ut och leta de små gubbarna!

Så det finns en Apple-flagga, helt sjukt bra (som Grynet säger). Den skulle vara kul att se. Har ni bestämt någon ny pubkväll ännu?

Ja, många av oss är barnsligt kära i våra macar, vilket nog också provocerar pc-användarna. Men som sagt var, dom får väl skylla sig själva. Jag tror att dom anar vad dom går miste om men är rädd för att "byta sida" Dels för att dom låst upp sig med spel- och programvaror och dels för att slippa "erkänna" att dom drömmer om en mac.
Men visst är vi fåniga egentligen! Vi älskar att prata om "oss själva", vilka bra val vi gjort, liksom att vi älskar att tracka pc-folket. Fast det är kanske minoriteternas överlevandsstrategi. Leve Macfolket! Har vi ingen egen flagga? -med äpplet såklart!

Jag förstår nog inte det där riktigt! Det kan väl inte vara någon bra marknadsföring att framställa Macanvändare som fanatiker och halvgalna! Jag inbillar mej att "Macfolket" har lite mer klass än så. Eller har jag fått allt om bakfoten???

Jag anmäler mej redan till nästa träff eftersom jag missade den första -på Jops- och så tycker jag att Eva inte ska behöva vara ensam tjej.
Är det förresten någon som läst om killen som gick ut på ett forum och sa att han rivit ur en Mac G5 och byggt om till PC. Han översvämmades med mail från ilskna Macfreek och blev till och med mordhotad.
Här är länken om ni vill läsa.
http://macworld.idg.se/ArticlePages/200402/06/20040206115352_MW672/20040206115352_MW672.dbp.asp

Jag har inte heller fått någon mail! Fast å andra sidan kan jag inte tyvärr inte komma i morgon. Ha`re så kuuuuul!

Oj vad synd! Jag är i Stockholm den 28-31 januari, så jag kan tyvärr inte gå på "premiärölen". Det vore så himla kul att träffa alla "macfan", ni växer ju inte på träd precis, men kanske på små exotiska buskar.
Blir det en lyckad kväll kanske det blir repris och då kommer jag som ett skott!

Hej Eva!
Jag är här, men snurrar bort mej i detta forum, måste nog kolla in det lite så att jag hittar här.

Kul att vi fått ett "eget" forum. Det kan vi ju fira!

Jag ska precis till att ominstallera min hårddisk (osx) och vill så gärna spara min adressbok, men när jag gick upp under "säkerhetskopiera databasen" så hände ingenting. Skulle det räcka, och var hamnar den i så fall. Hur gör jag när jag ska lägga in den igen?
Jag är helt usel när det gäller "system" och allt som har med detta att göra, så ni får ursäkta om frågorna är dumma.

1