Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Supermusli

Supermusli

Avstängd
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-10-03
  • Senast aktiv 2008-03-28
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Supermusli har skrivit i forumet.

1

Haha... ojoj, nu var det ju ett tag sen jag startade den här tråden. Gick tillbaka nu och läste, och skrattade halvt ihjäl mig. Fantastiskt vad mycket kreativa förslag här... osis att jag själv inte var så listig när det begav sig!

Kan upplysa alla om att jag aldrig mer såg den där tjejen igen. Däremot var det några andra som tog kontakt, som antagligen föll för hela det "söta" i grejen. Tyvärr var det ingenting som funkade i längden, och bitter avsvor jag mig flickor för alltid och bestämde mig för att bli munk. Men sen kom sommaren och jag ändrade mig, och nu är väl allting i stort sett som vanligt. Ibland går jag dock fortfarande omkring på Kungsholmen och håller ögonen öppna, bara utifall att hon skulle dyka upp igen.

Tack och hej.

Det är ju ett plus förstås..

Ah men vad konstigt... du är dig inte RIKTIGT lik på bilden..

Eller förskönar jag bara minnet av den flyktiga verkligheten?

De hade inte det hon letade efter, så hon köpte ingenting. Hade jag varit lite mer snabbtänkt hade jag naturligtvis sprungit efter, men är man trög så är man.

Nu återstår bara att driva omkring på Stockholms gator och hoppas på att kärleksgudarna leder mig rätt. Vem vet - det är ju vår!

Nej, inget svar tyvärr. Men om ödet vill kanske vi stöter på varandra igen... tack alla här på forumet för glada tillrop, dåliga skämt och allmänt sympatisk stämning. Lovar att meddela om något händer...

I bröllopspresent vill jag ha en ny iMac.

Hej,
Det här är förmodligen en väldigt konstig fråga... jag är på jakt efter en person, en tjej, som var inne på applebutiken i västermalmsgallerian idag, fredag, nån gång mellan 16 och 17. Du var på jakt efter en mikrofon med inspelning till en gammal iPod, och gick sen iväg för att kolla på inLife och Webhallen.

Inte mycket att gå på, men om du skulle finnas här på forumet (vilken macanvändare gör inte det?) får du gärna maila mig här på 99mac...

1