Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Lukas Levin

Lukas Levin

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Sysselsättning Hej! Jag tycker om teknik och är tretton år bor i Göteborg och håller på en del med foton.
  • Registrerad 2007-08-08
  • Senast aktiv 2008-11-18
  • Antal inlägg 50

Foruminlägg

De senaste inläggen Lukas Levin har skrivit i forumet.

Ja du frågade om jag gjort något liknande och det har jag. Jag har jobbat ihop min dator på 14000 kr.

Hej när jag ska föra över film så måste jag göra det via imovie (det gammla) men nu vill jag föra över direkt till final cut studio projekt och jag undrar om det är någon som vet hur man gör det till final cut 5.

Det där dreakweaver var bra tack"!

Okej men tack ändå.

Ja det är det jag skulle vilja ha en imac som extern skärm och som processor för det skulle vara väldigt praktiskt.

Man kan inte ta bort mac mini den är skitbra att ha när man flyttar och den är billig i inköpskostnad det är den enda mac:en som är billig.

Hej jag undrar om man kan ansluta en imac som skärm och som extraprocessor samtidigt?

Ja det kan vara så här att man för över en fil till final cut och om du sen tar bort den filen så får du problem för då händer det att den hittar filen och då blir det som du skrivit. Det du måste göra är att leta reda på den och om inte den filen finns måste du hitta en liknade och göra om vissa filer och kolla om filerna ligger i papperskorgen.

Hej jag har haft samma problem och jag ringde till telia så hjälpte de mig och de har bra service där så ring till telia.

Nej det har jag inte. Tack för iden.

Aja men tack för hjälpen jag ger upp tror jag.

Datorn har väl används cirka 3 timmar dagen.

Hej jag shake 4.1 men fattar inte hur man använder det. Jag har final cut studio men jag har kan redan det(växt ifrån det).Så jag undrar om det någon som vet var man kan köpa dvd-undervisning till shake eller få undervisning i shake av någon bok eller någon på hemsidan. Så Om det är någon som använder det och kan hjälpa mig lite så vore jag tacksam:$:p :cool:. Det jag vill ha är lite undervisning eller vad man kan köpa bok eller dvd helt enkelt om ni inte förstod texten.

HA DE BRA:cool:

Ja det var så då att jag hade bilder på iphoto men jag gjorde en ändring på inställningar att den skulle inte kopiera filerna till iphoto biblioteket och jag tömde papperskorgen där 500 bilder var på skrivbordet och bilderna finns på iphoto men när man ska klicka eller kopiera eller använda står det att man ska hitta originalfilen och den finns ej.