Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Brandylf

Brandylf

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2007-11-12
  • Senast aktiv 2013-10-24
  • Antal inlägg 476

Foruminlägg

De senaste inläggen Brandylf har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Gordy:

De flesta vet väl vad HBO levererar rent innehållsmässigt och är man inte nöjd med tjänsten på grund av tekniska orsaker så kan man säkert få pengarna tillbaks.

Så jag ska binda upp mig i 12 månader och HOPPAS att dom är snälla nog att ge mig tillbaka pengarna om tekniken inte lirar som den ska?

Tycker tekniken är rätt avgörande för att en sån här tjänst ska få fart, iom att många annars upplever det enklare att dra ner sina serier från piratebay. Bra innehåll är bra innehåll men jag skulle inte vilja lyssna på mina favoritband i Spotify om de struntade i Airplay i apparna och varje låt hackade pga streamingen.

[QUOTE="Gordy;2126874"]Tredjepartspluggarna är det som gör tjänsten möjlig tekniskt sett och de är som sagt inte mer krävande än de flesta andra liknande pluggar är.
HBO's tjänst är uppenbarligen inte helt färdigutvecklad men för de flesta så duger den redan nu mer än väl, visst kan man ställa höga krav på HBO men inse att 79 kronor är peanuts om man uppskattar bra serier och möjligheten att lagligt se dom när man vill på ett smidigt sätt.
Vad gäller bindningstiden så är det ju inte svår att förstå att HBO vill ha trogna kunder, blir ju lättare att driva verksamheten då.[/QUOTE]

Vore inget problem om möjligheten fanns att prova INNAN man binder sig.

Ska påpeka att jag gjorde båda stegen, dvs överförde inköp samt säkerhetskopierade paddan. Ingen av spelen hade min progress sparad! Som tur var hade jag inte blåst den gamla paddan ren. Fick knyta ett spel till facebook och regga ett konto hos EA för det andra så löste det sig.

Är i farten att byta iPad och blir lite fundersam kring spelen. Har lagt ner en hel del timmar på bla Simpsons Tapped Out och Jurassic Park Builder, sparas min progress i säkerhetskopian jag kommer dra över till den nya paddan? Eller sparas datan i appen i iTunes när jag väljer "överför inköp"?

Kör iOS 6 och använder inte Game Center.

Bort med skiten. En riktig bok är en riktig bok, ett datorprogram är ett datorprogram.

Hmmm... Gymmet mellan 7.30 och 8.30 och sen till jobbet.... Eller... iPad mini och sen till jobbet. Svåra val

Fast är det kö på Siba så är jag ju rökt tack vare jobbet ändå, och då har jag åkt ut i onödan.

Möjligt, kan prova och återkomma Tack för tipset!

Märkte just en väldigt konstig sak... Jag tittar väldigt mycket på ståupp-komedi på Netflix och igår drog jag igång en show med Russell Peters som heter Red, White and Brown på min iPad. Avbryter efter ungefär hälften och går och lägger mig...

Idag vill jag fortsätta titta showen på min ATV2, och glömmer av den smidiga "Nyligen sedda"-sektionen utan klickar mig in till Genrer > Komedi > Ståupp-komedi. Showen är som bortblåst! Den finns under Nyligen sedda och jag kan även söka fram den, men den dyker inte upp någonstans om jag bläddrar runt. Av nyfikenhet började jag undersöka detta lite mer och det visar sig att Bill Burr's senaste special You people are all the same, Jim Gaffigan's Mr Universe och anda shower också försvunnit. Ofta har dom fler taggar än bara ståupp-komedi men dom finns inte heller på någon av de andra avdelningarna.

Det här får mig såklart att undra... Vad mer finns uppe som jag inte ser? Jag kan ju inte söka fram något jag inte vet existerar i sortimentet.

Någon annan som märkt av något liknande?

Ursprungligen av PeeMaN:

Upptäckte idag att vissa filmer finns i HD, men saknar DD5.1.... Märkligt...

Får du inte 5.1 på någon film?

Dubbelkollat inställningarna för kalender-appen i Inställningar > Notiser också?

Nej det är kaffepengar för det man får, och jag betalar gärna mer för ett grymt utbud som sagt.

Tycker Spotify-parallellen är värd ett varv till... En av sakerna som faktiskt fick mig att fastna för Spotify var att jag fick förhandslyssna många nya stora skivsläpp en vecka innan release. Tv, film och musik är färskvara för mig, framför allt när det gäller den sociala aspekten. Känns stört att betala och sen få undvika piratpolarnas diskussion vid vattenkylaren bara för att man inte laddat ner det senaste avsnittet och vill undvika spoilers.

När det gäller film och tv så kan man kanske inte kräva förhandstitt, men åtminstone tillgänglighet vid release/sändning, och behöver jag betala mer för det so be it!

Fick ett mail från Spotify och har kört igång testandet... Spontant: Varför ha 4 av 7 säsonger på en serie? Och av vissa gamla serier finns det knappt en komplett säsong. Såna saker som gör att jag förmodligen inte kommer fortsätta efter nyår. Varför Spotify lyckades med prenumerationsmodellen är väl ändå just utbudet, det är inte heller perfekt på något sätt men det är väldigt heltäckande.

För en vecka sen matade jag ut min externa disk som jag gör ibland när jag flyttar på datorn. När jag kopplat in den igen så märker jag att varken Plex eller Air Video vill spela några filer. Provar att ta bort alla utdelade mappar i Air Video Server och lägger till dom på nytt...

Då märker jag att disken bytt namn från My Book till My Book 1, vilket inte syns på ikonen på skrivbordet eller i finders sidebar.

Finns det något sätt att byta tillbaka diskens namn utan att formatera om den? Har provat CMD + I och byta där men det biter inte, vill helst slippa att Plex Media Server får skanna om hela biblioteket då jag lagt mkt tid på att ändra posters och metadata.

Det jag menar, öppnade enligt den metoden du skriver. Väl inne där hittade jag de två olika filerna, men ingen av dom gör något annat än att öppna iphoto som sagt...