Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tantbrun

tantbrun

Medlem
  • Plats Huddinge
  • Registrerad 2007-11-24
  • Senast aktiv 2009-04-13
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen tantbrun har skrivit i forumet.

1

Har en Nano 1st gen. Att lyssna på ljudböcker fungerar utmärkt till dess att jag växlar till musik för en stund, när jag sedan återupptar ljudboken så kan jag lyssna någon minut eller så, sedan hoppar den raskt tillbaks till början och startar om boken på nytt. Mäkta irriterande då jag får sitta och fast forwarda mig fram till den punkt där jag tror att jag var.

Någon som upplevt något liknande?

/Peter

Ingen som tänkt på att handelsbankens certlösning är en av de säkraste som finns idag, ljusår ifrån exempelvis dosor. Så länge man skyddar sitt cert och har lite bakom pannbenet så slipper man oroa sig över huvudtaget.

Ögat är ju klockrent, skäms för att ha missat det! Visa lista grupperade med coverart är inte riktigt ok, blir för mycket info på en gång, oöverskådligt dvs.
Men ögat - tackar ödmjukast!

Har ca: 65000 låtar, dom flesta av dem som (i) album. När jag framåt kvällningen sitter med en lussebulle och ett glas mjölk och vill browsa igenom musiksamlingen för att hitta något stämningsfullt att lyssna på så blir jag galen av att bläddra igenom alla 65000 spåren. Jag vill ha en lista med alla album, ett lätt litet klick som expanderar och visar låtarna i albumet. Världens simplaste - säg att det går att ordna - nybliven Imacägare som gärna låter Itunes ta hand om samlingen.

Ursprungligen av tantbrun:

Hur fasiken får du kalendern till skrivbordet???
( Och diskstatus vid "den här dator" ikonen för den delen)


/Peter

Sorry!

Sökte och fann......

Ursprungligen av ntity:

har faktiskt inte gjort annat än bytt bakgrund, då jag är nöjd med setupen som jag har och inte lagrar saker annat än de mappar som är på skrivbordet

http://tinyurl.com/39hcdx

Hur fasiken får du kalendern till skrivbordet???
( Och diskstatus vid "den här dator" ikonen för den delen)


/Peter

1