Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Smoothie

Smoothie

Medlem
  • Plats Täby
  • Registrerad 2007-12-22
  • Senast aktiv 2012-05-10
  • Antal inlägg 40

Foruminlägg

De senaste inläggen Smoothie har skrivit i forumet.

Jag vet inte om ni är okunniga eller om ni bara är lata, men om någon letar efter samma sak som jag så kolla denna sida (Backup SMS (sms.db) on your iPhone the easy way (openSSH) | iLikeMyiPhone.com.

Det funkar alltså att kopiera över sms.db

Asså, tror du har missförstått min fråga lite...

Frågan är alltså om man får tillbaka alla SMS om man kopierar tillbaka sms.db till sin återställda iPhone. (Jag vill inte synca tillbaka backupen)

Nä, men det räcker väl med att bara trycka en gång, så att du "mutar"?

Hejsan, kanske stället några dumma frågor för har inte hängt här på senaste tiden :P.

Ska bara kolla en sak bara.
Hade tänkt att återställa iPhonen eftersom den buggar sönder, allmänt seg och safari crashar hela tiden... :(. (Hade alltså inte tänkt att synca tillbaka min backup)

Då är frågan, vad jag behöver ha kvar
Bilderna tagna med telefonen kan jag lätt lägga över till datorn innan - check
Kontakterna kan jag ju synka över till outlook - check
programen ligger ju i appstore - check
SMS:en hur gör jag med dem, är det bara kopiera sms.db via SSH och sedan lägga tillbaka den igen, så har jag allting eller?

Är det nåt annat som jag har glömt.

Mvh Smoothie

Dina nummer och din kalender kommer inte att försvinna, har gjort detta många gånger när jag hoppat mellan olika datorer :). Välj bara att slå ihop information, när du väljer att synca kalender, eller merge info, om du har på engelska.

//Smoothie

Ursprungligen av Patrik D:

iPhone 3G kommer inte gå att använda som modem (officiellt):
MacRumors iPhone Blog: No Tethering Option for iPhone 3G

Kanske at&t, men kolla på O2....
http://9to5mac.com/o2-iphone

Hittade tex Feature: Use Your iPhone's Internet Connection On Your Laptop efter google-sök på tether iPhone, men kan inte få det att funka. Det verkar som andra har fixat det, så någon på forumet kanske har lyckats

Halli Hallå,

Har fösökt ett tag att fixa så att man kan använda iPhonen som ett modem, dock utan större framgång :tveksam:. Har provat XSRelay, men får det inte att funka. Har någon lyckats bättre än jag?

//Smoothie

Provade betan..... Fungerade utmärkt faktiskt. Inga problem alls, det går dock inte att låsa upp den eller lägga in program direkt i firmware filen än, men man kan använda filer skapade från en mac.

Tänkte bara rekommendera ett program som jag stötte på....

Kan göra i princip allt, lägga över musik, apps, sms, notes, finns en finder (no more SSH ), call log, can backupa allt på telefonen (incl musik) och restora (Ursäkta för min svengelska XD), kan lägga in ringsignaler i iPhones direkt från mp3 filer, kan anpassa i princip alla ljud på telefonen....... tja programmet e kompetent helt enkelt

Det krävs att man installerar något plugin på telefonen, tyckte själv att det var lite konstigt från början, men det är defenitivt värt det.

iPhone PC Suite kan ses lite skummt ut (finns vissa delar på kinesiska, med det är OK)

Finns en tråd på Hackint0sh om programmet. http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=17782&highlight=iphone+suite

//Smoothie

Ok, så ryktet är bekräftat, så jag undrar om det finns någon slags begränsning av hur många iPhones man kan köpa (gärna info om USA & Storbritannien).

Ooops, såg inte det, sorry

Så, enligt artikeln (http://macworld.idg.se/2.1038/1.156395) sänks priset på iPhone i Storbritannien. Som jag har förståt det, så behöver man inte teckna något abonnemang i butiken utan bara via iTunes, min fråga är om det finns någon begränsning av hur många iPhones man kan köpa åt gången, och om den brittiskt iPhone är samma sak som en amerikansk?

Tja, har nog ingen annan lösning :(.... Har för mig att det löste sig när jag installerade swephone.