Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
reza666

reza666

Medlem
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning reza666
  • Registrerad 2008-01-06
  • Senast aktiv 2020-04-28
  • Antal inlägg 173

Foruminlägg

De senaste inläggen reza666 har skrivit i forumet.

Upptäckte detta problem redan dag 1 på första laddningen eller andra.
Händer inte exakt varje gång men nästan. Kör mest trådlöst laddning men det är ändå piss att de inte testat bättre.
Kollar man på olika forum så är det många som har problemet. Ingen 0.1% direkt.
Jag kan tycka att nätverket är också piss. Min Note8 har alltid 4G medan min XS Max går på 3G rätt ofta och många gånger vill inte youtube/Spotify spela utan att jag startar om "modemet" genom att switcha på flight mode on/off.
Inte direkt imponerad måste jag säga. Har aldrig haft dessa nätverksproblem med min Note.

Jag avbryter min abonnemang om jag ser reklam. Hatar all typ av reklam. Betalar redan för pro versionen.
Hade de haft en free version så hade jag förstått. Ni kan alla skriva i twitter och klaga så det blir volym på klagomålet. De kollar där.
Ingen som bryr sig vad vi skriver här typ. Har själv twittat de.

Ursprungligen av PaO:

S9 orna är nog en besvikelse tror jag försäljningsmässigt

Beror nog också på att mobiler har blivit så pass bra att man uppgraderar inte lika ofta.

ps. denna artikel är är ensidig. Apple kopierar Android också. Och varför inte. Båda sidor tar från varandra.

Ursprungligen av Chaosstar:

Ni som använder WhatsApp, why?
SMS är gratis, vad är fördelarna?

Sen undrar jag om det fortfarande inte går att skicka sömnlöst mellan WhatsApp och Facebook Messenger?

Fördelarna är många! SMS är inte gjort för stora filer, flera gånger har jag fått bilder som är dåliga, kanske är det luren som skickade som inte klarar av mms eller annat.
Whatsapp har location awareness, kan skicka till min kompis var jag är just nu, gruppchat, kan köra det via webben direkt (web.whatsapp.com) när jag är vid datorn, spela in ljud, backup på cloud. Allt är också krypterat. Lista är lång.

Nu hoppas jag de inte fuckar up det med reklam och FB integration. Hatar facebook.

Ursprungligen av MP:

Vet någon hur det kommer det sig att inte 5S omfattas av batteribyte?

Blir inte dessa telefoner långsammare av sämre batteri?

Girighet kanske!

Ursprungligen av PaO:

En sak är säker och det är att det har aldrig varit jämnare i toppen mellan flaggskeppen gällande funktioner och prestandan. Vilket är lysande för oss konsumenter ?

Håller helt med, man kan inte göra fel, måååånga bra lurar att välja mellan.

Ursprungligen av Talla:

Jag är lite nyfiken på vad ni menar med att Apple har kompromissat med på iPhone X?
Jag uppgraderade till X från min första iPhone som var en 6:a och jag är sjukt nöjd med den, grym skärm och kamera samt fantastiskt med face id.
Jag älskar den rostfria ramen med glasbaksida, det ger den tyngd och en skön känsla av att den är solid. Det är kvalite för mig.

Sånt är jätte svårt att skriva om, mycket är personlig preference, hur och vad man jämför med, hur ofta man byter lur eller kanske kör med flera lur samtidigt.
För mig så känns varje iPhone mer och mer begränsad. Nu tog de bort touchID vilket jag hatar, samt vill jag ha kvar hörlurkontakten, vill ha SD kort så jag kan enkelt uppgradera minnet utan att betala 3000kr extra, vill ha dubbla sim kort för jag har jobb + privat nummer. Numera vill jag ha penna för jag har börjat använda min Note och ser hur bra det är. Vill kunna komma åt mina filer lite hur som utan itunes (kan göras men bökigare än Android).
Sen tycker jag flärpan eller vad man kan kalla det är shit fullt på X, det tar också onödig utrymme. Har set att de går över innehåll i en del spel. Ska appar minska för att skippa den delen så får man mindre skärm jämfört med tex Notes.

Jag köper många lurar själv, både iphone och Android men nu senaste 2 modeller har jag helt skippat för jag tycker min 6S plus håller fortfarande. X känns inte som en waoo lur i mina ögon, det är för många kompromisser. Det är sjukt bra lur men för 11/13k beroende på minne så håller det inte måttet. Jag brukar rekommendera Oneplus till folk mest. Kostar lite över 5000 och minst lika bra. Hade Oneplus3 själv och var bland det bästa lur jag haft. Enda anledning till att jag köpte notes8 var pennan. Även grymt nöjd med det köpet.
Men som sagt all värderar vi olika. Min sätt att tänka behöver inte vara det enda rätta. Det är bara min personliga åsikt och hur jag resonerar
Kanske om några månader när Apple släpper en ny modell jag går över till Apple igen.

Apple har gått för långt vad gäller pris, kompromiss, design. Allt till det sämre. Så inte konstig egentligen, jag som brukar alltid köpa alla iphone (även flera Andoid) vägrar betala 13k för 256GB. Utan touchID och många kompromisser. I princip alla jag känner har samma känsla, de har gått över till Note, S8, Oneplus.
Hoppas Apple kan komma på jorden igen med rimliga priser och bättre design, hellre vanlig fyrkant än "Flärpen". Också SD, dualsim är måste.

Ursprungligen av PaO:

Använder inte fingeravtrycksläsare på min Note 8 tyvärr. Använder ansiktupplåsning / Google Smart lock för upplåsning och kod för tex bank ID vilket jag använder ca 2 ggr per månad.

Har faktiskt aldrig satt glasskydd på någon lur men köper alltid fodral som även skyddar glaset. Rullar runt på 3 olika fodral till min Note 8. Clearview Cover där man ser always On display igenom. LED view cover med ficka för körkortet och när jag bara använder Samsung Pay. Wallet Case Snugg när jag måste ha allt med mig och lämnar Secrid plånbok hemma ?

Hur lirar du med dina skal / fodral till Note

Jag köpte 2 skal men fastnade för denna
https://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-Spige...

Kan rekommendera!

Ursprungligen av TheiPad:

Touch ID är vad Apple kallar sina sensorer, andra tillverkare kallar det bara fingeravtrycksläsare.

hehe visst så är det säkert men det är lättare och bara skriva så
Om det är en sak Apple fortfarande är bra på är att sätta standarder på saker och ting.

Ursprungligen av PaO:

Note 8?

Japp! Min hand brukar svetas och bli lite varm vilket inte hjälper. Men på de andra lurar fungerar det betydligt bättre. Min bankID har jag slutat använda touchId för, ibland försöker jag 10+ gånger och inget. Känns inte alls pålitlig.

ps. har du tips på bra skärmskydd? har en Spigen case som inte lirar med vissa skydd + Zagg's glasskydd fungerar uselt, de har lim bara på sidorna så det lyfter sig efter bara en vecka och förstår känsligheten på skärmen.

Ursprungligen av mattiL:

Gäller iPhone 6 och nyare

Ok tack tack.

Mitt enda problem eller kanske 2 problem är
1) trådlös ladning är irriterande eftersom när man sätter luren på stationen så känner det inte av det alla gånger, får typ lyfta och lägga tillbaks innan det startar laddning.
2) TouchID är ruskigt dålig jämfört med alla lurar jag haft inklusive iphone, oneplus3, LG G4 etc. Det känner många gånger inte av fingret.

Utöver det så är det ett underbart telefon.

Någon som vet vilka modeller som täcks av detta?
Jag har 5S, 6S plus.

Ursprungligen av Redaktionen:

Sista delen i vår testserie om Iphone X är här. Dags att summera och lämna omdöme om Apples coolaste och dyraste Iphone så här långt.

Läs hela artikeln här

Det var inte lönt att filma in när ni inte ens visar skärmen men låsen.