Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
billybuster

billybuster

Medlem
  • Plats Ystad
  • Registrerad 2008-02-07
  • Senast aktiv 2012-01-10
  • Antal inlägg 16

Foruminlägg

De senaste inläggen billybuster har skrivit i forumet.

Jag har en MacBook som inte är kompatibel med ett headset som t.ex. apples iPhone headset. Jag menar det att om jag kopplar in den i ljudutgång så funkar inte mikrofonen. Min fråga är då: Finns det en sladd som delar på dessa så att jag kan kopla in de i ljud-ut och ljud-in?

Ursprungligen av acke:

Tycker du ger oss för lite info.
1. Kör du Mac OS X på datorn nu och vill ha Boot Camp på en partion?
2. Vad kör du för backupporgram?

Om du redan kör Mac OS X på datorn, ska fortsätta med det tillsammans med möjligheten att starta upp i Boot Camp så har du inte fel filsystem på din disk och behöver därför inte formatera om den. Problemet är att du ger så lite info så jag bara gissar nu. Skriv alltid ut all info i frågan.

Sorry. Jag skrev inlägget från min iPhone och de var sent.
Just nu kör jag OS X 10.6.2 och när jag sätter igång boot camp assistenten så säger den att hårddisken inte är rätt formaterad. Den behöver vara journalförd.
Backup för jag via Time Machine. Funkar det eller behöver jag något annat program?

Jag har en fråga till den som vet.
Jag hade tänkt att installera bootcamp på min macbook med det går inte för att jag har min hårddisk formaterad i fel format. Detta har jag kollat upp så jag vet hur man skall göra men frågan är då hur jag återställer datorn efter jag formaterat om den. Jag kör backup nu på en externhårddisk men jag vill veta exakt hur man gör och kommer allt att återställas? Program, filer, inställningar osv.

det sista jag läste innan jag gick och la mig var att 3.0 släpps kl 9:00
när jag vaknade så inget.. in på 99.se och fick reda på att de kommer 19:00.. suck

Fy fan va drygt! Jag väntade ända till kl 00:00 också kommer den inte förrän senare.. suck

Finns det ett program som gör att man inte bara kan visa video utan allting i TV via en Composite AV-kabel?

Jag har precis formaterat min macbook pga krasch. Jag hann inte säkerhets kopiera itunes så jag får lägga till alla mina låtar igen som jag har på extern disk.

Nu är fråga den hur jag får tillbaka mina betyg, spelningslistor m.m.
Funkar det att ta de från iPhone? Och hur gör jag detta?

För ett tag sen så hade jag ett problem med min papperskorg. Jag kunde inte tomma den. Jag kollade lite tips på nätet och testade lite saker med terminalen. Till slut fick jag den tömd med nu när jag skall slänga något från hårddisken så funkar det inte. Den säger så här: "Objektet "Ny mapp" kommer att tas bort omedelbart. Är du säker på att du vill fortsätta?". Alternativen jag får är Avbryt och Radera. Men när jag tar bort något från ett USB-minne eller liknande så funkar de.
Är det någon som vet hur man fixar detta?

Ursprungligen av Cartman:

Det är denna du vill ha:
Apple Store (Sverige) - Apple Mini DVI-till-video-adapter

Funkar bra om man har mini-DVI!

Ja. men där står att den är avsedd för iMac (Intel Core) och 12-tums PowerBook G4. Jag har en macBook. Och på den mini-DVI till DVI som jag redan har är där inga piggar på som man se på bilden av den du skickade.

Jag har en mini-DVI till DVI sladd och jag vill köpa en till likanade sak som jag kan ha till S-video. Hur och vilken skall jag köpa? Jag har hittat på Apples hemsida en DVI till S-video men jag vet inte ifall det är rätt DVI som passar på min sladd som jag redan har. Man ser liksom ingen bild på det. Är det någon som vet och har lite mer information om vad som funkar så hjälp mig!
Tack

Ursprungligen av hicke:

En ännu coolare funktion vore om det var tvärtom. Om iphonen kunde funka som en airport express och 'ta emot' signalen (musiken) från ditt itunesbibliotek på datorn...

det kan den.. kolla in denna filmen: http://www.youtube.com/watch?v=W0qxs-P6NFQ&feature=PlayList&p=D0B9E0FAE1C8F11D&index=9

Jag undrar ifall man kan koppla sin macBook och xbox till en router och sen dela ut internet så att jag kan använda min macBook som trådlöst nätverk-kort..

tack för alla svar men jag har kommit på de själv
när man loggar in för första gången med en gmail adress på msn så står det namnet som man använde på msn messenger när man väl bytar det i adium så försvinner namnet och du döps till ditnamn@gmail.com och du kan inte ändra tillbaka det.. i adium. för att ändra de så kan man logga in på msn messenger och byta där sen logga in på adium och ditt namn har ändrats men se till att du inte ändrar de i adium igen.

Ursprungligen av hohoho:

hej jag tror man måste trycka på enter efter man har skrivit in ett nytt namn i audium, funkar för mig iaf

har du gmail då?

Jag undrar ifall någon vet hur man byta visnings namn i Adium. Jag vet hur man gör det men det funkar inte. Jag använder en adress från Gmail. Min adress är registrerad och jag kunde byta namn när jag använde Windows.
Finns det ett plugin eller detta är omöjligt iom jag har Gmail?