Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
vlad_swe

vlad_swe

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2008-02-21
  • Senast aktiv 2010-07-05
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen vlad_swe har skrivit i forumet.

1

Jag fick min iPad 3G för två veckor sedan, och började med att testa ett mikrosim från Telia. När det visade sig att det inte var 99 kr/mån fram till årsskiftet (man var tvungen att binda sig 24 mån för att få den dealen) så beställde jag ett 49kr-abonnemang från Tre och lade på tilläggstjänsten mobilsurf för 89 kr/mån. Vill tacka tipsarna i den här tråden!

Klippte till kortet utan problem. Tog AT&T-kortet, lade det över mitt stora SIM-kort och ritade med en penna runt kanterna. Någon minut och några klipp med en sax senare så funkade det hur bra som helst!

Ursprungligen av Dunkah:

Är som dig också lite fundersam vad gäller telefonen, hur var det med lurarna, du klickade in serienumret och skickade in lurarna? eller fick du ett par skickade direkt? så kommer det ju inte bli med telefonen, var skickas det?

Jag kollade av serienumret på deras sida. Beställde sedan service via webinterfacet, beskrev problemet och någon dag senare fick jag ett mail om att de godkänt det. Dagen efter detta kom det nya lurar med ett bud från DHL, samt även en returblankett då Apple tydligen vill ha tillbaka sina gamla trasiga lurar.

Ursprungligen av zinned:

Men det hjälper ju inte i garantiärenden. Jag antar att garantin är som vanligt, dvs att den bara gäller i landet telefonen är köpt...vilket är en direkt dealbreaker för att köpa telefonen utomlands.

Se mitt inlägg i den här tråden: http://www.99.se/1903371-post116.html

För er som är oroliga för garantin:

Jag köpte en iPhone 3G i Italien i december 08. Hörlurarna gick sönder efter drygt 6 månader så jag loggade in på Apples supportsida och knappade in serienumret på telefonen:

https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do

Där visade det sig att den hade limited warranty även i Sverige, så jag rapporterade problemet med hörlurarna och fick ett par nya två dagar senare.

Osäker på hur de gör om själva telefonen går sönder, men skulle tippa på att de skickar ut en refurb/ny och förväntar sig få tillbaka den trasiga. Någon som har haft någon liknande erfarenhet?

Ursprungligen av fedi-93:

Vågar inte använda min utan fodral, så jag beställde ett Belkin Grip Vue nyss. Har märkt att iPadens baksida inte är så lätt att torka rent... lite konstigt

Var någonstans beställde du ditt Grip Vue?

Ursprungligen av Silversurfer:

Kör upplåst 3G fr Italien. Testa denna länk från din telefon http://dev.fb.se/tele2_se.mobileconfig

Suveränt, tackar! FIck det att fungera via Bluetooth - läste dock att det är svårt att få det att funka via USB?

Ursprungligen av Silversurfer:

Hänger på operatör, Tele2 fungerar utmärkt.

Kör du tethering i 3.0 eller via JB? Med 3.0GM får jag inte möjligheten att ställa in något för tethering alls - kör Tele2 på min Italien-3G.

1