Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MRM-Racing

MRM-Racing

Medlem
  • Plats Nacka
  • Sysselsättning PC och styrsystem till bilar
  • Registrerad 2008-04-24
  • Senast aktiv 2014-04-23
  • Antal inlägg 192

Foruminlägg

De senaste inläggen MRM-Racing har skrivit i forumet.

Ursprungligen av pmarriott:

Vad beställde du 1:a respektive 2:a gången? Får intrycket av att just 64 GB guld är den som det är sämst tillgång på.

Ok första best 20 sept 2 x 32 Gb Guld kom till Bordelinx 7:e Oktober och mig i sverige den 9:e.

best 1:a okt en guld 16 Gb som nu har skickats mot min bordelinx adress.

Ursprungligen av hugo99:

När la du din beställning?

Beställde dem 20 September, lade best på en till 1 Okt och den har precis lämnat Apple mot Borderlinx.

Japp fick mina 2 st Guld 32 Gb i handen i går Torsdag via bordelinx, köpte min 4 S därmed för lääänge sedan.

Jag vet inte heller hur man gör eller om det är en bugg. Jag har parallels 8, en virtuell XP och en Windows 8 (urk). PÅ XP delar jag bara i inställningar I inställningar Parallels) och den delade katalogen syns i både mac och windows (Blue Screen company).
Men i Windows 8 gör jag likadant men den delar inte den valda katalogen, Så något strular i de nyare windows/parallels.

Det enda jag lägger till är den fantastiska webläsaren iCab Mobile, för med den kan man ladda ner saker från webben och spara på paddan eller ladda upp saker från paddan till webben, både nerladdade filer och tagna foton/videos kan man ladda upp.
Jag använder den i jobbet och surfar in för mina order och behöver bifoga tagna bilder, vilket inte går på någon annan webläsare.

Gillar verkligen kapaciteten på min senaste 4S, Kollade nu och efter en dag på jobbet och mycket prat har jag 82% vid läggdags. Wi-fi och 3G är på. Om jag är lite sparsam så klarar jag mig tre dagar eller över en helg om jag reser bort.

Ursprungligen av Zimmerman:

Det är kravet på bakåtkompabilitet - ett resultat av att klotet snurrar på Win - som gör att Win är i en återvändsgränd och bara sjunker djupare och djupare ner i ett oöverskådligt kluster av dll-filer och skit. Ingen på MS har heller en sunsing om hela systemet längre :-D. Win är fast i ett fängelse som heter bakåtkompabilitet och detta är straffet för att vara gigantiskt ofattbart dominerande på Tellus.

Apple skiter i sådant - dom genomför brutala paradigmskiften då och då för att ta OSet in i framtiden. Det är tufft för oss användare - många gånger har man ju svurit eder (mest när man legat ur rytm inköpsmässigt av hård- och mjukvara) - men pallar man inte trycket så ska man satsa på Win istället.

Fast bakåtkompatibelt windows? Vi har ett transportledningssystem på jobbet som är ca 6-7 år men uppdaterats genom åren. Fast det rullar bara på XP, på våra nya datorer som vi måste ha Win7 då HP inte har drivrutiner för XP så måste vi köra fusion player och XP virtuellt på dessa! Hur sanslöst är det att program designade för XP inte går att köra Win7?? Leverantören har naturligtvis en ny verision som kostar över 100 Tkr för att kunna köras på Win7 . Vi har nu bytt till Visma Business som går på Win 7 men vi måste likförbannat har kvar virtuella XP på dessa om de skall se gamla ordrar?

Haha jobbar inte på Tele 2 men min fungerar klockrent, har inte tappat ett samtal i år tror jag (trots ca 5-30 samtal om dagen). Och batteritiden, jag var hos svärföräldrarna i Hofors förra helgen (igen!), Wi-fi på hela tiden då Tele2 är kasst vid deras hus. Tog inte med laddare alls utan laddade natten till fredag, jobbade fredag och åkte upp på kvällen, kom hem på söndag kväll utan att ladda över helgen!

Normala arbetsdagar laddar jag varannan till var tredje dag.

ahaa jag trodde Samsung var grävmaskiner......

Det konstiga är att det verkar fungera jättebra för en del (som mig) och en del är det katastrof batteritid. Precis som Dator Magazins test av smartphones, 4S fick topprestultat i det mesta men batteri var kasst, så därför vann den inte. Man tycker vi borde (eller Apple) kunna hitta den gemensamma nämnaren varför vissa har problem!

Ja har inga problem med batteritid eller tappade samtal, jag var över jul i Hofors med dålig täckning men laddade inte min 4S på 4 dagar. Här i Stockholm om jag använder den mycket kan den gå ner till runt 70 % när jag lägger mig och då brukar jag ladda varannan dag. Har wifi på, stänger inte av program eller något.
Tror inte jag tappad något samtal sedan jag fick denna i oktober (5-30 samtal om dagen), och har Tele2.

Har haft liknande efter uppdatering, du behöver stänga av sync musik och ta bort från telefon och sedan synka över igen för att det skall fungera.

Jag kör både på min MacBook och min senaste I7 27" och jag har ringa problem med hastighet på bärbara, dock har jag SSD och 8 Mb ram i MacBook. Dock tar det lite längre på båda med USB koppling istället för simulator.

Jag är en nybörjare men håller på med en app för vårt företag där våra chaufförer har en iPad för sina order.

Jag har det mesta på plats, använder UIwebView för att surfa in på en adress där order dyker upp. Jag har sedan använt storyboards för att kunna växla till Eniro (för att se telefonnummer m.m) eller växlat till Karta för navigering (egen karta).

Nu till frågan, om man backar ur till hemskärm vill jag appen skall stängar av, så nästa gång man startar så startar den från från början (med inloggning för deras order). Om man däremot växlar till Eniro eller karta och sedan växlar tillbaka skall de fortfarande vara inloggade.

Går detta att lösa? Använder jag application dose not run in background i .plist så "dör" den så fort jag växlar till Eniro eller kartan, och naturligtvis när de backar ur appen till hemskärm.

Alternativ skulle man kunna se till att den refreshar sidan varje gång den startar då skulle det också fungera.

Tack för all hjälp och ja böcker är beställda och på väg så knske hittar jag ideer där men är övertygad om att iPad kan vara en bra plattform för chaufförer/hantverkare.

Kör sedan några veckor en iMac I7 med 16 Gb minne, SSD och 2 Gb grafik, och jag är för första gången på länge så nöjd, allt är bara "klick" "klick" så startar programmen. Kör TimeMachine till den interna SATA för säkerhets skull.