Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
emilio_

emilio_

Medlem
  • Registrerad 2008-07-20
  • Senast aktiv 2012-10-09
  • Antal inlägg 54

Foruminlägg

De senaste inläggen emilio_ har skrivit i forumet.

Sålde precis min gamla Airport Express på Tradera då jag köpt den nya modellen. Jag undrar dock om jag måste återställa den jag sålde så att personen som köpt den kan använda den. Hur gör jag det i så fall?

Jag hade ju ett nätverk med lösenord och det blir ju svårt för personen i fråga att lista ut

Tacksam för svar

Kör på en Restore nu som Apples support rekommenderade. Hoppas det löser problemet.

Alla taggar är som de ska om det är det du menar.

Fast det kan ju inte vara det som är felet. Mitt iTunes bibliotek har fungerat utmärkt under 2 år med min iPhone 4 och flera år tillbaka innan dess då jag hade flera olika iPodar.

Att det nu helt plötsligt bara blir fel måste bero på något annat?

Bytte från en 32 GB iPhone 4 till en 64 GB iPhone 5 igår. Vilket innebar att jag feick en hel del mer plats för exempelvis min musik. Dock har det uppstått ett problem som jag inte haft tidigare med fyran. När iPhonen synkats klart och jag går in i Music så ligger både artister och låtar (säkert andra saker också, album, genrer) fel. Det skapas flera "kategorier" för exempelvis bokstaven D. Först kommer en bunt artister på D, sedan E, sedan D igen, sedan, F. Sedan kanske D igen. Mycket märkligt. Se bild nedan. Min förklaring är väl inte fantastisk. Jag har startat om mobilen och även synkat på nytt (ej restorat) men inget av det hjälper. Någon som känner till problemet? Oerhört störande faktiskt.

Min flickvän har även haft detta problem stundtals på sin iPhone 4. FYI.

Tacksam för hjälp!

Och nu fungerar allt igen. iPhoto går att ladda ner och SMC-uppdateringen är tillbaka. Skumt! Men jäklar vad snabb datorn den är SSD/Flash-hårddisk är underbart

SMC uppdateringen har också försvunnit ut App Store trots att jag inte installerat den. Skumt!

Ursprungligen av stile:

Härligt, vet precis vad du menar med glädjen över en ny dator

Lite nyfiken, menar du att du tänkte formatera om disken och göra en ren installation av ML? Varför inte bara installera ML som en uppdatering?

Japp, men nu har jag nog strulat till det. Laddade ner ML och förde över det till en usb-sticka och skulle installera därifrån. Sen var det massa problem med det. Raderade hårddisken och försökte installera men då var det fel på usb-stickan. Fick ladda ner Lion igen och installera om och sedan ML. Men i och med att jag raderade hårddisken så har iLife sviten försvunnit. När jag går in på Mac App Store så står det att jag ska acceptera "all available apps" genom att logga in (trots att jag är inloggad). Jag loggar in men rutan kommer upp igen och igen och igen att jag ska logga in. Vad ska jag göra för att få tillbaka iLife? pust

Vad tror ni om att installera Win 7 på ett SD minneskort? Kan det funka?

Sådär!!! Då kom den fram idag. Vilken skönhet. Detta är min fjärde MacBook men man blir som ett litet barn när de väl kommer. Den är så tunn och lätt så det står härliga till. Har bytt upp mig från en 13 tums MacBook Pro med C2D processor från 2010 och nu blir det en aningen större dator men den väger både mindre och är härligt tunn. Hade en 15 tummare innan så känns skönt att ha lite extra utrymme igen. Skärmen är skarp som attan och den är blixtsnabb. Fick den dock installerad med Lion trots att den skickades några dagar efter att MT släppts så får installera det via clean install. Fläkthålen på sidorna syns inte alls så mycket som jag trodde de skulle göra så det är Nice!!!

Nu är den skickad! Dock ska min 700 kronors presentkort möta upp min dator innan jag får tracking number. Vore lite smidigare med digitala presentkort.

16:e Juli. Ok, en vecka tills jag har den menar du?

Min står numera som "Förbereder Leverans". Hur lång tid har det tagit för er tills den är skickad då?