Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
JEwenson

JEwenson

Medlem
  • Namn Joakim Ewenson
  • Plats Karlstad
  • Sysselsättning Lokförare
  • Registrerad 2008-11-26
  • Senast aktiv 2019-04-07
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen JEwenson har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Json_81:

Nån som testat?
Börjar klia lite i fingrarna.

Installerade efter att nyheten kom upp. Först på min iPad men efter att ha märkt att den verkar relativt stabil även kört in den på telefonen också. Verkar lovande såhär långt, även om jag inte är helt övertygad om designen på nya notifikationsfälten. Är väl en vanesak som så, men hittills är jag inte imponerad av hur de tänker där.

Smådålig bild på min fina arbetsplats, konsten i bakgrunden är det dock min sambo som får stå för

Ursprungligen av acke:

Så är det alltid. Apples saker är ett gift. Folk brukar dock börja i andra ändan. iPod först och sedan går de över från Windows till Mac OS X.

Det är alltid kul att vara annorlunda

Och nu sitter man dessutom med en iPhone också, och en iPod nano, nu är det dags att gömma plånboken ett tag

Det roliga här är väl att allt går att få till skräp, beroende på vad man är ute efter för funktioner, något folk har en himla tendens att glömma bort. Vad som är skräp för dig kanske är guld för mig, exempelvis är ju iPhone skräp, om man är ute efter många megapixelkameratelefon med videoinspelning, likaså är Xperia skräp, om man är ute efter världes bästa pekskärmsgränssnitt, dessutom är ju Nokias 1110 eller vad dom nu heter, riktigt skräp, om man vill något annat än ringa/sms, fast för svärmor funkar den ju fint..!

Rasar och rasar, nu var det väl ändå en kvällstidningsaktig rubrik, minskar är väl mer rätt ord.

Men alltid positivt att se hur folk får upp ögonen för alternativa system, bådar gott för oss som värnar om applikationer och webbsidor som fungerar på flera plattformar!

Ursprungligen av SkrotNisse:

Vem har inte "googlat" sej själv ?!

Får bara fram 4st URL, en handlar om Mac och pekar HIT!
De andra handlar om foto och min favoritsport.

Hrm, ungefär 4080 resultat vid sökning på mitt namn, är det ett starkt tecken på att man har alldeles för stor närvaro på internet!?

Simpsonsavsnittet var för övrigt helt underbart, som de flesta andra, de gula hör helt klart till mina tv-favoriter!

Riktigt skräp håller jag inte riktigt med om, haft en sedan slutet på Oktober och är nöjd, även om det rycker lite i fingrarna att byta ut den mot en iPhone bara för att den råkar matcha MacBooken bättre. Men annars fungerar min Xperia fint, bra batteritid, klarar det mesta, utan att behöva in och stöka med konstigheter. Dessutom är faktiskt tangentbordet riktigt gulligt, och jag kan då skriva mina tråkiga blogginlägg med den utan problem

Dessutom är den ruggigt bra byggd i sitt metallskal!

För att kunna använda Java i HTML sidor får du först göra en java-applet, och sedan lägga in den på sidan, se på Applets Tutorial- Embed in HTML- Lake applet för mer information om själva integrationen i sidan, hur man gör en Java-applikation till en Java-applet borde stå i boken? Eller så får någon annan fylla i mer här

Nämen, ojsan hoppsan, blev visst en MacBook, och därmed dags att presentera sig som Joakim, 24 år gammal lokförare från Linköping, pysslat med datorer sedan tidigt -90 tal, dock bara PC. Före detta Mac-tvekare som blivit allt mer omvandlad allt eftersom Mac OS X förfinats!

Efter mycket pillande fram o tillbaka med Vista, Ubuntu och andra roliga linux-distributioner vart det då istället dags för en MacBook istället, knappast något jag ångrar, bara den där stora fakturan som behöver förträngas nudå..! Har redan börjat drömma om ett Macifierat hem med MacMini vid TVn, och en iMac i arbetsrummet, fast först behöver man ju då råna en bank också, några tips!?

Sådär, sedär, dags att surfa runt mer i forumet!

1