Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
SimonAndersson
  • Plats Växjö
  • Sysselsättning Simon. Gillar hockey. Ska börja studera med gud vet vad. Ny på Mac.
  • Registrerad 2009-09-02
  • Senast aktiv 2011-04-29
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen SimonAndersson har skrivit i forumet.

1

Hade samma problem för någon vecka sedan. Du kan inte ha hårdvaruaccelerering aktiverad.

1. Högerklicka i flashspelaren.
2. Välj inställningar.
3. Gå till flicken längst mot vänster, min ikon är en blå skärm med ett vitt playtecken i.
4. Kryssa ur rutan "Aktivera maskinvaruacceleration".

Du kan eventuellt behöva starta om webläsaren.

nää men en repa är inget problem . Blev mest orolig över att det gick så fort att få den. en repa var tredje dag funkar inte . En repa var tredje månad går bättre. testa invisble .. hatade det på framsidan och tog av det direkt. däremot på baksiden tycker jag det funkar bra.. ger ett skönare grepp. Enligt mig då.

Hejsan.
Fick nyss en liten repa på iphonen . Vet inte riktigt varför, tror det va duken som jag torkade med som hade något på sig. Fick då en repa på glaset inte särskilt stor men blir ändå nojig. Är detta vanligt eller är det bara ren otur att jag får det (3:dje dan). Denna repan gör inte så mycket men jag vill inte fylla skärmen med det..

Min bakgrund. tycker den är lite vit.. någon som har något bra förslag på hur jag ska göra den livligare. Vill ändå inte göra den rörig.

Hejsan på er alla.
Har nu tagit klivet och bestämt mig för att gå över till Mac. Den är just nu på väg och jag kan knappt vänta.
Därför bestämde jag mig för att gå med på detta forum för att dela glädjen och sorgen över alla möjligheter och problem som kommer med ett nytt OS.

Jag har tidigare haft en Lenovo S10 med OS X installerat men tyckte skärmen var lite liten, den kändes inte Apple och det var problem med uppdateringarna. Då tänkte jag att nä, men en dator med Mac det är inte allt, så installerad Windows 7.
Nu är den datorn såld och Macbooken på väg.

Vem jag är i övrigt får ni väl förhoppningsvis reda på vad tiden lider, men kan väl berätta lite småsaker om mig själv. Är en van teknikanvändare och är den som alla frågar om hjälp så ser även detta som en rolig grej att lära mig ett nytt OS och komma över till den ljusa sidan som ni säger.
Jag älskar även att kolla på ishockey och HV71 har en speciell plats i mitt hjärta, så det första jag kommer köpa till min Mac är ett säsongskort på C+ så jag har elitserien med mig överallt.

Jag funderar även på vad jag ska göra med mitt liv och går i tankar över vad jag ska välja att studera, just nu lutar det åt industridesign men det har en förmåga att vara annorlunda varje vecka.

Så detta var jag, hoppas att höra ifrån er därute !

1