Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Behemoth

Behemoth

Medlem
  • Plats Vara
  • Registrerad 2009-12-03
  • Senast aktiv 2012-08-03
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Behemoth har skrivit i forumet.

1

Piezo verkar fungera utmärkt för ändamålet. Tack.

Hej alla morgonpigga,

Jag har en hög med videofiler på min Mac, de flesta omkring 15-20 minuter långa, i mp4-format. Jag vill nu plocka korta ljudsekvenser från varje videofil och göra om till lämpligt ljudformat. Helst något som fungerar i VLC eller itunes, typ mp3 eller liknande.

Vad finns det för applikationer som klarar detta? Jag surfade runt i App Store nu på morgonen men hittade inte direkt vad jag sökte. Plus är ju om det är hyffsat enkelt att använda och inte alltför dyrt.

Har ni några förslag?

Förut (i Leopard och Snow Leopard iallafall) kunde jag trycka Shift+Alt+Ljudknapp på mitt trådlösa Mac-tangentbord för att höja/sänka volymen med 1/4-dels "ljudruta" istället för en hel.

Det verkar inte fungera i Lion? Har jag missat något?

Även jag passar väl på. För den som vill ha 250MB extra till sin dropbox:

http://db.tt/ymP00k6

Hej,

Idag när jag startade upp och loggade in i min maskin så hade burken bytt skal för min användare. När jag öppnade terminal.app så fick jag en bash-prompt istället. Det är ju inga problem att byta tillbaka till tcsh (som jag vanligtvis använder) med chsh, men ändå, jag tycker att det är märkligt att OSX bytte mitt skal?

Annars är det inget märkligt i min setup. Det är en nyinstallerad iMac med Snow Leopard. Det enda jag hade gjort innan jag stängde av dagen innan var att lyssna på musik via iTunes.

Någon annan som varit med om samma sak?

1