Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
johan_ii

johan_ii

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2010-03-19
  • Senast aktiv 2015-02-05
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen johan_ii har skrivit i forumet.

1

.. har två stycken liknande; en plus och en »annan« .. dock har jag aldrig fått mer fart i dem än en ledsen systemfigur .. krucket är givet att jag inte har en reko systemdiskett ..

.. är det någon som vet ifall det bara är med en samtida 400kb disk som det finns chans att boota? 1.4 mb känns inte troligt men en extern hd (samtida) borde väl ha kunnat köra systemet?

.. vill bara dela med mig .. annonsen är fv över en vecka gammal så den kanske redan har uppmärksammats .. absolut inget kräng, bara ett givet leende ..

http://www.blocket.se/stockholm/G4_Globe_4928...

.. blir inte luren ännu mer stöldbegärlig då ? - om inte det så åtminstone än mer irriterande att bli av med ..

» Could not create folder « - låter lite som om att det inte finns tillräckligt med plats på hårddisken för att extrakta ..

.. att det inte tar en minut att radera ett konto kan man väl se positivt ur ett säkerhetsperspektiv; att du exempelvis kan lämna datorn olåst/obevakad en stund utan att riskera att bli raderad ..

- tror många skulle tänka på appcleaner, vet inte hur mackeeper fungerar men appcleaner säger sig kunna rota reda på ett programs alla tillhörande filer- och register etc .. prova, freeware ..

FreeMacSoft

1