Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Nordquist

Nordquist

Medlem
  • Plats Mörbylånga
  • Sysselsättning Jobbat med Macar i tio år, använt Mac i 18 år.
  • Registrerad 2010-10-21
  • Senast aktiv 2020-03-25
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Nordquist har skrivit i forumet.

1

Lysande idé! Får kolla på det!

Jag har en kollega som vill kunna fjärrstyra sin Mac som står på jobbet när han sitter hemma. Problemet är att han jobbar med filmer som ligger på jobbdatorn och behöver kunna streama dessa och få med ljudet. Han ska tydligen inte redigera filmerna. Det räcker med att kunna se (och höra). VPN får inte vara inblandat då "nät" säger att det tar för mycket kraft nu när alla sitter hemma och jobbar med VPN påslaget. Är det någon som haft något liknande problem eller vet hur man får med ljudet i något fjärrstyrningsprogram? Jag kan tycka att det vore smidigare att lägga upp filmerna dolt på Youtube istället, men de kanske är väldigt stora. Har inte kollat det än.

Ska kolla! Fast det står --> Lager: Direkt från leverantör
Eftersom Apple slutat tillverka dessa så finns det nog inga att beställa.

Jag var kanske lite otydlig med vad jag skulle ha tangentborden.
De ska vara kopplade till fyra nya iMac 27" som står i publika salar på Linnéuniversitetet där jag jobbar.
Då de kommer att "fylla på" tre salar med lite äldre iMac (de första med tunna kanten). så vill jag ha snarlika tangentbord.
Att jag inte vill använda Apples trådlösa tangentbord och mus är för att slippa problem med att de är urladdade eller att någon helt enkelt tagit med sig tangentbordet till sin Mac där hemma. De med kabel är inte lika hett eftertraktade.

Produkten är inte tillgänglig i webbshoppen
Ej beställbar
Det är vad det står på de olika webbshopparna. Det verkar inte finnas några Apple tangentbord kvar på marknaden. Det är om någon tillverkare har tangentbord med command-knappen istället för windows-flaggan.

Gillar inte att vara bakåtsträvare. Men in det här fallet så behöver jag ha tag i mus och tangetbord till Mac med kabel. Apple verkar ha slutat tillverka dessa och jag har inte hittat någon ersättning.

1