Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nbleifn

nbleifn

Medlem
  • Plats Luleå
  • Registrerad 2011-01-10
  • Senast aktiv 2017-12-28
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen nbleifn har skrivit i forumet.

1

Hej

Och tack för tipset.

Hälsn L

Ursprungligen av mattiL:

Troligen diskfel, hoppas du har backup.
En reparation via ominstallation kan få igång datorn.

https://support.apple.com/sv-se/HT204156

Hej
Behöver hjälp med min MacBookPro som vägrar starta, trots upprepade omstartsförsök. Får en symbol som ser ut som trafikskylten "Parkeringsförbud". Har försökt starta om den flera gånger och initialt så indikerar den uppladdning, men strax innan den laddat färdigt så slocknar äppelsymbolen och ersätts med en grå sida och mitt på den uppenbarar sig symbolen med parkeringsförbud. Vad ska jag göra. Tacksam för svar.

Hälsn Leif

Tack så mycket för hjälpen

Tack för respons. När det gäller version så står det under översikt endast OS X 10.11 och inget mer. Och ang version av Saffire så finns ingen siffra vid USB porten, men hittar uppgiften i den User Guide som jag fick med och det är USB 1.1
Mvh
nbleifn

Ursprungligen av IngoX:

Har du hämtat en drivrutin som är kompatibel med din version av OS X? Vi behöver alltså veta vilken Focusrite-produkt och OS X-version det gäller.

Ursprungligen av kenjon:

Står det ingen text om varför den gula triangeln finns där?

Jag har OS X El Capitain version 10.11 och Focusrite Saffire 6 USB. Vet också att det är rätt drivrutin jag försöker installera då jag tidigare varit i kontakt med Focusrite om detta. Men när min hårddisk kraschade och Grafit fixade den så fungerar den inte längre. Har försökt installera den igen men får då upp det jag tidigare skrev om. Och när det gäller utropstecknet i triangeln så står ingen förklaring alls till det. /Tack för respons

En fråga; (Har en MAC Book pro från 2010)

När jag ska ladda ner en ny drivrutin till mitt ljudsystem Focusrite så fastnar jag på installationsrutan och kommer inte längre än till "val av mål". Där fastnar installationen med en grå markering över "installera för alla användare på datorn", I rutan nedanför ett utropstecken i en gulmarkerad triangel. Varför och hur går jag vidare?

Tack för tipsen. Jag ska testa.

Hej
Har just laddat ner OS X El Capitain till min Macbook Pro men hittar då inte längre in- och utljud från Saffire 6USB (Fokusrite ljudkort) i mitt Garageband och inte heller i datorns systeminställningar. Någon som vet varför och vad jag bör göra?

Hej!
En fråga som gäller programmet Garageband i Mac och Focusrite Saffire 6 usb, ljudkort. Jag har en gammal Yamaha keybord PSR-38 som jag inte får att fungera med midianslutning och kan därmed inte utnyttja de "programvaruljud" som finns i GB. Har gjort inställningar i Mac systeminst för ljud ut och in, även så i Garageband. Jag får det inte att fungera. Behöver jag göra fler inställningar? Isåfall vilka? Behöver jag ladda ner drivrutiner för keyboarden? (isåfall vilka och var)

Tacksam för svar
Leif Nyberg

1