Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Samueljohannes
  • Plats Kalmar
  • Registrerad 2011-06-14
  • Senast aktiv 2018-09-14
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Samueljohannes har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av barbapappa_86:

Har du grupperat dem?

Nej det tror jag inte?
Hur gör jag det?

Hej,
Den där rubriken var en utmaning...men här kommer iaf mitt bekymmer
Har mest Philips Hue-lampor hemma (och lite Trådfri via egen brygga). Igår sprang jag iväg och handlade två Elgato Eve Smart pluggar för att integrera ett par lampor som inte är läge att byta ut.
Hursomhelst så trodde jag i min enfald att det bara va att skapa en automatisering i HomeKit för att kunna släcka och tända även dom med hue-dimmern. Det får jag inte till alls. Tänker att om Lampa NN (huelampa) tänds så går Eve-pluggen på och lika vid släckning.
Tänker jag helt fel?
Finns det andra vägar?

Oj det där förstod jag inte riktigt...:)
Om jag formaterar om disken i HFS-format kan jag då plugga in den i AE:n men kan jag då hitta den på Windowsdatorerna och Macarna?
Blir det egna enheter?

Trodde jag hittat en lösning med ExFAT och AE:n...:(

Ok. Innebär det att jag inte kan utnyttja den för att skiva och hämta filer i nätverket som även inhyser windows-datorer?

Jag har skaffat en AE som jag brygga med en Telia Thomson Smartlåda (svarta). Detta fungerar bra, dvs wifin fungerar utmärkt. I nätverket finns både Lion och W7.
Nu har skaffat en extern HD Westen Digital 2,5 Tb som jag formaterat via min MBP med formatet ExFAT. Så långt har jag läst mig till att det borde vara ok...det går också att skriva och läsa från HD:n när jag kopplar den direkt till MBP:n och Windows 7-datorn.
Problemet uppstår när jag pluggar in den i AE:n. Orange lampa börja blinka och Airport-verktyget sägar att jag ska koppla in HD:n i datorn och reparera disken?!
Jag ser heller inte HD:n på varen macen eller pc:n.

Vad gör jag för fel?

1