Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tegelstein

tegelstein

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2012-08-12
  • Senast aktiv 2018-02-15
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen tegelstein har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av @ndreas:

Funkar inte Apple Pay i Apples egna app för handla ? Märkligt

Ja jag tänkte också prova där men det fanns ingen svart "Apple pay knapp" som det tex finns på Elgigantens sida?!

Hej,

Är på jakt efter en iPad mini, wifi+Cellular. Jag bor i Göteborg och ser helst att affären görs öga mot öga och att säljaren har kvitto. Alla varianter är intressanta oavsett minneskapacitet och färg.

Mvh Daniel

Önskar att byta min Magic Mouse mot en Magic Trackpad. Någon som är sugen på ett byte? Jag bor i Göteborg så smidigast är väl ifall du också bor här.

Hej,

Jag funderar på att köpa en Time Capsule, dels för att använda Time Machine funktione och dels för att använda den som trådlös hårddisk. Då det är en hyfsat stor investering fill jag försöka klargöra några saker innan jag slår till. Först, kan en TC fungera som trådlös hårddisk eller är den endast avsedd för back-up? Så till min andra fråga, idag så består mitt nätverk av en Dovado Tiny 3G-router som jag har trådat anslutit till en Airport Express. Jag ansluter alltså trådlöst från min dator till AE, detta för att jag vill kunna använda Airplay som jag kopplat till min stereo. Så vad är igentligen bästa sättet att bygga ihop de tre pusselbitarna, TC, AE och Dovado? Alla komponenter kommer befinna sig i samma rum då jag bor i en 3:a och har inga behov av att utvidga räckvidden. Kan man ansluta TC till mitt befintliga nätverk och komma åt funktionerna på den eller är det bättre med någon annan setup?

Hej,

Är intresserad av att köpa en Silverfärgad ipod Nano, 6:e generationen (den med touchscreen). Helst med alla tillbehör som kablar/hörlurar/kartong/kvitto. Bor i Göteborg.

Mvh Daniel

Hej,

Önskar köpa en Apple TV2, någon som har en till salu? Helst jailbreakad? Kan betala 500-600 kr beroende på skick och vad som följer med. Jag bor i Gbg.

Mvh Daniel

1