Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
RolexJocke

RolexJocke

Medlem
  • Plats Norrköping
  • Registrerad 2013-01-16
  • Senast aktiv 2021-09-17
  • Antal inlägg 650

Foruminlägg

De senaste inläggen RolexJocke har skrivit i forumet.

Ursprungligen av CekariYH:

Tja, tror inta man ska pilla med detta själv då skärm etc är rätt integrerat och kräver andra specialverktyg än vad du har till dina dyrbarheter

Edit: När jag tänker efter lite närmare tror jag inte ens att Apple reparerar utan dom går direkt till återvinning om dom nu godkänner att kunden ska ha en ny.

Känns ju spontant som en dålig lösning. Tätningar bör ju vara gjorda för att gå och byta kan man ju tycka. Känns lite som de tidiga iPhone som hade fuktsensorn som dödade telefon om man svettades lite rejält.

Ursprungligen av CekariYH:

Japp, eller bara tvättar händerna lite allmänt eller duschar, och det ska den klara, men inte utan sin lilla gummiring, som nog är den största lilla gummiringenringen på just på en Watch

Faktum är att jag inte tittat närmre på en sådan då mitt klockintresse inte innefattar smart klockor.
Men det känns ju märkligt om det är en så pass vital del att den inte säljs som reservdel.

Det är väl ändå inte en klocka man dyker med, så får du ingen reklamation är det bara att hålla sig på land. ?

Det är kanske att man kan höra Å, Ä & Ö i hörlurarna. ??

Gå på original skärm helt klart om du ska laga den, jag har provat "pirat" skärm med dåligt resultat. Dålig passform och sprack av sig själv efter några månader eftersom den var aningen för stor.

Ursprungligen av CekariYH:

Va fan, den är ju trasig

Det vet vi inte än. ??

Ursprungligen av xms67:

Ska bli intressant att höra(!) din upplevelse av ljudet. Jag vill själv ha en, men har absolut inget behov av en..?

Jag har inget direkt behov heller blev bara lite nyfiken. Funderar på om jag ska byta stickpropp ( har US ) eller köpa en adapter. Lutar åt en adapter så har ingen åverkan gjorts.

Då var den här, blir till att koppla in i helgen.

Ursprungligen av The Real Viking:

Det jag funderar på är om teven har stöd för ambient ljus (omgivande ljus) och börjar oavsiktligt justera ljuset pga ljusa/mörka scener... men då borde det inte ske vart femte minut... (om tv:n har stöd för ambient ljus - prova stänga av funktionen och se om problemet kvarstår.

Jag tror inte TV'n har denna funktion, men jag ska plöja genom menyerna. Att tillägga är att med min tidigare ATV3 fanns inte problemet.

Det verkar som om det blivit bättre sedan jag drog ur och stoppade i kabeln igen, körde även en kabeltest. Har inte haft tid och kolla så mycket på TV'n de senaste dagarna.

Versionsnummer tvOS 12.4 (16M568)

Ursprungligen av bjorsi:

Jag har satt upp så att alla mail som kommer till min gmail vidarebefordras till min iCloud mail. Sedan får jag byta allteftersom till @icloud.com på de sidor som jag tycker ska ha tillgång till den adressen.

De du svarar får ju din nya mailadress automatiskt vilket är bra. Jag själv kör egen domän (3 st) som ligger hos one.com vilket fungerar bra och är prisvärt.

En TCL 55dc760

Ursprungligen av barbapappa_86:

Samma på annan tv eller med andra kablar? Samma problem om du ser på tv via annan källa?
Väldigt svårt att härleda till varken eller om du inte utesluter en eller flera felkällor.

Har bara testat på en TV, hade inte problemet med min förra ATV. Är nya kablar men det har jag så jag kan skifta. Fick tips om att stänga av HDR så jag börjar med det.

Köpte en ATV 4K för ett par veckor sedan, uppdaterad med senaste mjukvaran & jag köpte även nya HDMI high speed kablar. Märker nu när jag tittar att bilden mörknar lite ibland för ett par sekunder, kanske var 5 minut eller liknande. Har aldrig märkt detta förut, har testat Netflix & Cmore och det är lika på båda. Inget av det jag tittat på var i 4K upplösning.

Senast redigerat 2019-08-25 20:36