Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Brynge

Brynge

Medlem
  • Registrerad 2013-06-02
  • Senast aktiv 2019-08-16
  • Antal inlägg 68

Foruminlägg

De senaste inläggen Brynge har skrivit i forumet.

Ursprungligen av BlackSmp:

Det går att ställa in mellan soluppgång/nergång eller mellan specificerade klockslag

Det är för UI. Maps har alltid haft ljust och mörkt tema.

Ursprungligen av jonasn:

Jag vet inte om det ljusa läget fanns/funkade i PB1 men i PB2 växlar den automatiskt mellan lägena för mig.

Det fanns i PB 1 men för mig funkade det inte. Har kört PB 2 sen release men inte fått det att funka på den heller.

Använder den tid, soluppgång /-nergång baserat på plats eller ljussensorn på telefonen? Om den använder ljussensorn skulle det förklara varför den inte växlar då telefonen ligger i ett fack under mittkonsolen, men det känns samtidigt som en konstig lösning, alla har ju telefonen på olika ställen eller kanske upp och ner och då skulle det inte heller funka.

Ursprungligen av jonasn:

och det finns ett ljust läge

Har du fått det att fungera? För mig är den mörk hela tiden även om jag har den på automatiskt.

CarPlay har fungerat för mig på både PB 1 och 2. ?

Ursprungligen av Marcus Attefors:

Jag tror inte det är någon teknisk begränsning utan ett aktivt val de gör att inte låta BankID fungera med nya iOS-versioner då de vill att säkerheten ska vara så hög som möjligt. Dock rena gissningar från min sida

Ja, fast BankID fungerade från början på iOS 12 beta så... ?‍♂️

Undrar vad för teknisk begränsning som finns i iOS 13 som gjort att man inte kunnat stödja beta direkt likt iOS 12 beta... ? Gött att de jobbar på det i alla fall så man kan köra beta, fick rulla tillbaka till iOS 12 igår på grund av BankID.

Tråkigt. Tyckte om 99mac och började lyssna på podden från första avsnittet. Efter skiftet från 99mac till 99 blev det inte samma sak så jag gick från att lyssna på nya avsnitt samma dag som de släpptes och att besöka sidan flera gånger om dagen till att inte lyssna alls eller besöka sidan. Som jag upplevde det bidrog 99mac med ett unikt perspektiv och en annan ”take” på Apple-träsket än till exempel svenska Macworld som känns väldigt platt och innehållslöst. 99mac var personligt, smart och alltid med en tvist. Efter omsvängningen till 99 tappades det och det blev en dussinsajt som inte bidrog med något unikt längre. 99mac såg jag lite som Sveriges svar på John Gruber, insatt, detaljerat, “quirky”, lite off topic ibland men det var alltid intressant och relevant. 99 blev sedan som Tech-sektionen på Huffington Post, bara vanligt vatten och väldigt ”vanilj”.

Om man jämför med Sweclockers så känns det som att de har varit bättre på att behålla den där känslan av det lilla, personliga och unika. Hänger inte där så mycket men de har fortfarande lite samma känsla som de hade för 10 år sedan(!). Hade varit kul om 99mac hade kunnat bevara känslan de hade från början in i framtiden men det är inte lätt.

Anyway, stort lycka till allihopa, särskilt Ida och Jakob—ser fram emot att se vad ni hittar på härnäst. Cheers!

Ursprungligen av wolf:

Däremot har Apple gjort en stor miss: De skriver på webbsidan "simple" tour band, korrekt namn är "single" tour...dåligt med tanke på hur noga Apple själva är med sina produktnamn.

Haha såg det nu, märkligt... ?

Ring till Apple-supporten på ‭020-10 05 29‬. De kan låsa upp den om du har orginalkvittot. Kostar inget men kan ta ett par veckor innan den är upplöst.

Det är inte jul på riktigt förrän Jakobs årliga test av bras-appar är publicerat.

Tur att man har bil med CarPlay då, sjukt smidigt! Siri på iOS 11 funkar riktigt bra tycker jag.

Hmm, tyder detta på att SEB börjar få tummen ur med mobila betalningslösningar eller tyder det på att SEB satsar mer på andra lösningar än Apple Pay...? Jag hoppas på det första.

Apple-supporten kan stänga av Aktiveringslåset (Hitta min iPhone) på en iPhone om du har ett orginalkvitto med serienummer, inköpsställe, namn, etc.