Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
larsohlsson

larsohlsson

Medlem
  • Namn Lars Ohlsson
  • Registrerad 2013-07-10
  • Senast aktiv 2014-07-24
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen larsohlsson har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Dalle:

Har vi några cykelintresserade här på 99mac?
Jag måste komma igång och börja träna igen och har tidigare gillat att cykla. När jag var yngre hade jag en mountainbike som jag snurrade runt på i många många mil, både på vägar och i skogen.
Nu ha jag passerat 30 och lagt på mig både ett och annat kilo för mycket tyvärr. Dags att komma igång igen helt enkelt! Men vad bör jag satsa på om jag har en budget på säg 5-6000:-? Kan jag köpa en MTB igen, eller kollar folk skitkonstigt på mig då, är det bara en hederlig gubbcykel som gäller när man är 30+?

Jag satsade för 1 år sen på en Scott Sportster P45, prisläge ca 7000, bra cross/hybrid som ger mig mkt bra allroundcykel för pengarna, som funkar för mig som cyklar 80%landsväg och 20 skog/grusväg. Dämpad Låsbar framgaffel. Bra första cykel tycker jag, obs standardsadeln är inte rolig på den, ska bytas ut. Det är Schwalbe Smart sam däck på den, punkteringsskyddade med kevlarkärna.

// Lars

Kör en hard reset, om det är en process som låste hela maskinen avslutas den o maskinen startas normalt sett upp som om inget hänt.

Ursprungligen av lappen71:

Det är ingen som skrivit in något telefonnummer utan det har telefonen fått från det simkort som satt i senast.

Hej, detta är fel, när man tappar en telefon och ägaren sätter den i lost mode på icloud.com så får man möjlighet att skriva in sitt namn och ett kontaktnummer, detta är vad den tidigare ägaren har slarvat med eller så skrev han rätt nummer men är efter 3 månader ej giltigt längre.

inte svårare än så.. jag förstår situationen, men kan ej polisens regler, de är inte gjorda med hänsyn till apples find my iphone regler tyvärr.

Hej, jag vet inte om du har fått svar eller ej, men jag har en iMac late 2012, 21.5", jag har inte jämfört med ngn macbook eller liknande, men de inspelningar jag har gjort är helt klart ok, mkt klara och utan märkbar distortion med bra volymupptag. Kom du underfund med prbt sen eller?

//Lars Ohlsson

1