Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
antanica

antanica

Medlem
  • Namn Antanica
  • Registrerad 2014-07-17
  • Senast aktiv 2014-07-23
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen antanica har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av kenjon:

Öhhh, är det inte det patent går ut på? Att stoppa kopior från konkurrenter?

Delvis; en annan anledning är att sprida kunskap så att andra kan just göra precis samma sak efter en viss tids ensamrätt samt bygga vidare på dem.

Ursprungligen av Hjopek:

Oj vad det dröjde med första negativa standardbitterkommentaren, sover alla haters? ;D

Det finns mycket gott som man kan säga om Steve Jobs. Men antalet patent är inte en av dem. Många av dem är triviala och uppenbart avsedda att hämma konkurrenter.

Ursprungligen av jakobnilsson:

Visst finns det massor att kritisera i patentsystemet, särskilt som det ser ut idag. Med det sagt tycker jag det är väldigt inspirerande att se hur mycket uppfinningar som Steve Jobs faktiskt var inblandad i - från trappor till rullhjulet på Ipod. Han hade innovationen i blodet!

Absolut, även om man måste ha klart för sig att Steve Jobs inte ensam har uppfunnit en massa saker bara för att hans namn står med på en del patentansökningar.

Det mest akuta är nog upplösningen på den mindre modellen. 1366x768 är på tok för lite.

Har alltid kört Netgears blå plåtlådor. Det finns säkert bättre, men vill man bara ha en enkel switch så är de helt OK. I princip allt annat son de gör är skräp men plåtlådeswitcharna är generellt sett bra.

Senast redigerat 2014-07-22 09:32

Jag skulle vilja se support för teman i iOS och OS X. Fungerar ju bra för andra.

Ursprungligen av Ida Lindkvist:

Som jag förstår det skickar varje sändare i exempelvis temaparken/butiken helt öppet ut ett unikt ID till mottagare i närheten, "Hej här är jag". Sedan är det upp till appen i mottagaren att göra saker: säg visa info om tulpanerna i närheten, eller tipsa om extrapris på mjölk.

Jo, men appen kan ju skicka information vidare till butiken, Apple, NSA m. fl.

Bra att det inte blir några fler med hans namn på. Fler patent är inte vad världen behöver, framför allt inte i branschen där Apple verkar. Tråkigt bara att det är så dåliga krav för att få igenom ett patent.

Det som det här framför allt betyder är att det nu till i princip 100% är bekräftat att nästa version av MacBook Air inte kommer att vara baserad på Intel utan istället köra IBMs PowerPC för bättre batteritid/prestanda.

1