Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nicbex

nicbex

Medlem
  • Registrerad 2014-09-29
  • Senast aktiv 2021-03-04
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen nicbex har skrivit i forumet.

1

Batteritiden på iPhone utan Plus är onekligen bedrövlig, jag klarar mig aldrig en hel arbetsdag igenom med medelstor användning med min jobb-6S. iPhone 7 Plus tar mig utan problem igenom en dag vilket känns riktigt skönt, vill inte behöva bry mig om batteriet på min mobiltelefon.

Ursprungligen av D_Odell:

Kan det vara så att 7an går snabbare pga sin lägre mängd minne? Att 3gb inte är lika snabb som 2an?

Varför skulle minnet i 7 Plus vara långsammare än minnet i 7?

Finns det ingen som gör motsvarande glasskydd för skärmen för baksidan av telefonen? Tycker att skal är för klumpigt och vill helst egentligen bara öka friktionen så att telefonen inte är så fruktansvärt hal. Därför vill jag heller inte ha någon plastfilm som går över kanterna och blir fult.

Ursprungligen av theplague:

På Apple-butiken?

Yes stämmer bra Men jag ska hämta ut den själv, får väl ta extrakostnaden mot att slippa gå och vänta en månad till via andra butiker.

Ursprungligen av grenhall:

Välkommen tillbaka Mattias. Tack! Kul att vara tillbaka!

Bokade 7 Plus Jet Black 128GB idag. Leveranstid 4-10 oktober. Wtf? Fick bekräftelsemail 09:15.

7 Plus Jet Black verkar ha varit superpoppis. Leveranserna nu är November.

Har en reservation på en iPhone 7+ 256 gb mattsvart att hämta ut idag...ville ha 128gb men det fanns inte. Osäker om man vill betala en tusing extra för att plocka den tidigare, misstänker att man knappast lär lyckas fylla ens 128 gb :/

Ursprungligen av vizipro:

Jo, jag delade upp betalningen och tog den som förhöjd månadsavgift. Spelar det in på slutpriset? Tecknade Telia komplett 12GB 24mån. Enligt kvittot fick jag 3115kr i avdrag för deras momsmiss, 1900kr rabatt för att jag tecknade abonnemang och 900kr rabatt för att jag köpte en iPhone7 med abonnemang. Sluttpriset på 2644kr delas sen på 24mån som jag tolkade det.

Dryga 36 % i moms, det var inte dåligt!

Förstår inte hur du kunde få 2800 kr i rabatt heller för abbonemang när rabatten för 24 mån är ca 1630 för en iPhone 7 128 GB.

Helt klart är att man måste ha skal till iPhone 6 Plus; den är ju hal som en ål. Trots att jag varit extra försiktigt gled den iväg ur mina händer på skrivbordet precis. Så jag beställde Apples egna i läder, enbart för ökat grepp

Ursprungligen av theplague:

Telia 22/9
iPhone 6 rymdgrå 128gb

Att beställa iphone 6 plus 64 gb från Telia var ju ingen höjdare iaf beställde den 20e och har leveransdatum 14 november.. Telenor sjabblade bort min beställning och skickade istället för en telefon ett jävla täckningstestkort.

Var beställde ni ifrån och när?

Stort plus i kanten för Telenor som ryckte in och löste problemet med min förbokning och plötsligt skickade telefonen idag. Riktigt snyggt jobbat; nästa gång blir det Telenor som operatör.

Ursprungligen av Jeppe_E:

Kommer att finnas en 6+ 64GB Space Grey hos Telia butiken på Järnvägsgatan i Helsingborg i morgon. De har en över Jag fick min från halebop idag.

Du har PM!

Själv beställde jag den 20:e från Telia och har fått leveransdatum 12 november.... Så fruktansvärt besviken på Telia, när man hör andra som beställt från andra operatörer senare och har fått sina telefoner. Dessutom blåste The Phone House mig totalt genom att två gånger informera mig om att telefonen skulle gå att köpa kontant morgonen den 26:e. Ställde mig och köade i tre timmar för att få veta att de bara sålde med abonnemang. Tror jag har en förbannelse över mig beställde en iPhone 6 plus 64 gb space grey.

1