Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
xenumason

xenumason

Medlem
  • Registrerad 2014-10-21
  • Senast aktiv 2017-12-20
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen xenumason har skrivit i forumet.

1

Inte konstigt att Tim inte ville träffa er. Ni har ju bytt namn från 99mac till 99. Jag är övertygad om att han hade kommit till er podstudio och ätit kanelbullar om det inte varit för det faktum att ni numera pratar mer om Google och Samsung än om Apple. Han känner sig sviken av er. ?

Spår av en ny AppleTV med stöd för 4K och HDR har hittats i firmwaren för HomePod.

http://appleinsider.com/articles/17/08/05/app...

Ursprungligen av suddgummi:

Ja, jag hade fel när det gällde terminalens NFC (och kanske i viss mån mjukvaran). I Sverige kommer säkert alla terminaler ha rätt mjukvaror i sig, men i stora delar av Europa har kontaktlösa kort använts under lång tid, och där är det inte alltid säkert att de är uppdaterade nog. Vad det beror på kan nog bara den som har kortterminalen svara på. Kanske äger de terminalerna själva? I Sverige hyr man väl dem?

Problemet för Sverige är väl snarare att långt ifrån alla har NFC terminaler. Samsung Pay har en fördel här där de använder MST (magnetic secure transmission) som emulerar kontokortets magnetremsa. Därför fungerar deras betallösning i princip alla terminaler.

En stor fördel tycker jag är säkerheten i Apples system. De kontaktlösa korten är ett steg tillbaka med tanke på säkerhet, de är enkla att skimma trådlöst på avstånd. Urbota korkat system enligt mig. Apple har verkligen tänkt igenom det hela från grunden. De har gjort ett mycket säkert system som är så enkelt att använda det bara går. Att gå runt med ett kontaktlöst kort i fickan är ju som att hålla upp plånboken med pengar åt tjuvarna.

Lyssnar på Apples Earnings Conference Call och Tim sade att Apple Pay kommer till Sverige före årets slut. Woohoo!

Senast redigerat 2017-10-17 22:26

Plötsligt händer det
2015 kanske kommer bli överraskningens år: först Siri på svenska sedan ny apple-TV!

Edit: Skulle sökt bättre innan jag ställde frågan. Fanns redan en tråd om mitt problem: http://www.99mac.se/forum/t/309945-problem-me...

Hej
Hoppas någon av er kan hjälpa mig.
Jag försöker få till familjedelning och skapa ett Apple-Id till mitt barn. Jag får upp följande meddelande:

Citat:

Ett betalkort krävs. Du har för tillfället ett sparat betalkort. Om du vill skapa ett konto för ett barn måste du verifiera att du är vuxen genom att lägga till ett betalkort i ditt konto i inställningarna för iTunes och App Store.

Mitt betalkort är ju redan sparat så hur kan jag lägga in det när det redan är inlagt. Jag förstår faktiskt inte vad de vill att jag skall göra?

Senast redigerat 2014-10-21 21:45
1