Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Kamblad

Kamblad

Medlem
  • Namn Torbjörn Kämblad
  • Registrerad 2015-05-06
  • Senast aktiv 2021-07-20
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen Kamblad har skrivit i forumet.

1

Supernajs telefon men hittils bara en stor X. Ville ha som på Plus-modellerna att hemskärmen roterade. Någon inställning jag missat?

Telia i Örebro öppnar först 10 på fredag. Var 8:00 för iPhone 7. Någon annan som fått att den går att hämta i butik tidigare? 64 Silver 9:01

Någon som fått leverans från ex Elgiganten eller Dustin utan abonnemang? Har några företagsköp där man helt saknar kö/Leverans info.

Operatör: Telia
Modell: iPhone 6s
Färg: Rosaguld
Storlek: 64gb
Tid beställning: 00:07
Tid bekräftelse: 00:23
Lev datum: hämtas i butik 9 okt

Ni som fått den från UK Apple Store via Borderlinx, hur många dagar tog det från Borderlinx till ni hade klockan i handen? Hoppas att den skeppas från dem imorgon.

Ursprungligen av simulacra:

Nej, fortf being processed, vem vet hur de jobbar på dhl, jag hoppas att de får iväg saker även idag eller imorrn, vi har ju iaf betalt för expressleverans.

Fortfarande Last tracking status: Being processed på Borderlinx? Där sitter min i alla fall. Glad i alla fall att den lämnat Apple då det varit så många turer kring den här beställningen, puh.

Ursprungligen av Magnusalmgren:

Beställde en Apple Watch 42mm med link bracelet 5 min efter att preorder startade den 10 april. Någon dag senare var den cancelled för att sedan bli processing order efter någon vecka. Igår när pengarna skulle dras på kortet blev det något fel så jag ringde svenska supporten. Döm om min förvåning när killen beskriver att Apple inte tillåter att beställningar görs med hjälp av bl a Borderlinx från UK. "Så även om du uppdaterar din kreditkortsinformation så kommer inte orderna att släppas igenom av den anledningen..." Förklarade för honom att Apple ändrade policyn efter någon vecka kring detta och att många andra har kunnat och beställer på detta sättet. "Jag kan inte ta hänsyn till vad olika forum säger, utan vad Apple ger för instruktioner, och vi släpper inte igenom denna typ av beställningar.

Så nu 5 veckor senare står ordern på "Processing order" och inget händer. Vilken kovändning. De verkar inte på Apple ha någon gemensam syn på hur deras policy ser ut kring detta. Mycket märkligt.

Ring dem igen och uppdatera betalninginformationen, men ring till engelska supporten istället för den svenska. Haft samma problem med strulande betalning, men fick hjälp direkt och de brydde sig inte om att jag skickade via Borderlinx.

Ursprungligen av simulacra:

Omg, "Preparing for dispatch". Inga pengar dragna än men det struntar jag i, det finns pengar på kortet och jag vill bara ha min klocka.

Sällan man blivit så glad över det massiva hålet dragningen av pengar för Apple Watch gjort idag. Man har ju suttit och uppdaterat ordersidan med tanken "please take my money" i veckor:)

Min 42SSML preparing for dispatch idag, whoop. Blev ännu ett samtal med Apple-supporten innan för att ändra betalningsmetod då Paypal-betalningen avbrutits av Apple då de avbokade ordern 10/4 innan de accepterade vidarebefordringsadresser igen.

Ursprungligen av keptang:

Du ska ange din svenska adress, det är inte Borderlinx som betalar.

Den strulade att få in när jag beställde så då blev det Borderlinx-adressen. Har svarat på deras meddelande och pratat med en på supporten så nu får man sitta på nålar i 48 timmar tills de svarar.

Och nu fick man detta på mailen:
Thank you for shopping at the Apple Online Store.

You provided a freight forwarder address as part of your billing information.

Due to banking security measures we are unable to process orders which do not contain accurate billing details and a valid telephone number.

Please provide correct billing and contact details by replying to this email. If we do not hear from you within the next 6 business days, your order will be automatically cancelled.

We apologise for any inconvenience caused.
Thank you for choosing Apple,

The Apple Online Store

Har ni kört på er riktiga svenska adress på billing-info?

Ursprungligen av zinned:

Vilken dag beställde du och vilket klockslag fick du din orderbekräftelse från Apple?

Beställde 10/4 med orderbekräftelse 12:38. I yran när förbokningen öppnade beställde jag en 38mm som det tog ett tag innan jag upptäckte så den avbokade jag, annars hade jag haft den sedan någon vecka tillbaka.
17:05 fick jag meddelande att ordern var avbruten på grund av användning av vidarebefordringstjänst. Dagen efter var den dock åter aktiv. Och då jag ringt säger Apple alltid att "everything is in order, and it looks fine from our side". Det känner jag att jag vet först när den skickats:)

Av alla Apple-produkter man väntat på är nog detta den jobbigaste. Har beställt en 42SSMilanese från England med leverans 12-26/5 och ingenting har hänt. Vill få pengarna dragna så man vet att något rör på sig i alla fall.

Känns som man uppdaterat orderstatusen så ofta att sidan borde paja:)

1