Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Onebuying

Onebuying

Medlem
  • Namn Henrik Eklund
  • Registrerad 2015-06-09
  • Senast aktiv 2016-12-01
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen Onebuying har skrivit i forumet.

1

Idag har min iPhone 7+ 128 JB kommit fram till utlämningsstället, skickad i fredags från Halebop (beställd 9/9 ca 09:03). Typiskt nog är jag inte hemma förrän på fredag så det blir några dagars väntan till. Håller tummarna för er som väntar att den snart dyker upp!

Fick precis sms från Halebop att min iPhone 7+ 128 Jet black skickats idag. Beställde någon minut efter förhandsbokningen öppnade.

Ursprungligen av DanKri:

Min beställning gick från V43 till V41 idag:)

Beställde 7+ 128GB JB från Halebop.

Samma här (och likadan modell)!

Ursprungligen av Stefan Strandberg:

Nu har Halebop lagt in ett preliminärt datum på min order. V.43 iPhone 7 Plus 128 Gagatsvart.

Japp, samma här (samma modell)!

Ursprungligen av ilPadrino:

Svarar mig själv. Twitter DM till Halebop. Plats 54 och preliminärt 1-2 veckor. 7+ 128 JB. Beställd några minuter efter nio. Håller tummarna att Apple fått upp farten...

Jag var också tvungen att fråga om min köplats. Har plats 26 men trots det en leveranstid på 3-5 veckor. Lite märkligt när vi beställt samma modell men får olika leveranstider... Vi håller tummarna att det blir som de sade till dig, 1-2 veckor!

Frågade precis Halebop när man kan få den 7+ 128 Jet Black jag beställde några minuter efter öppning av förköpet:

"Hej! Då ska vi förhoppningsvis få in leveranser under de närmaste 3 veckorna men det skickas i väldigt små volymer så det är ca 3-5 veckors leveranstid kvar för dig."

Med andra ord inte så kul... Förhoppningsvis går det fortare, men har ju redan väntat ett bra tag. Någon annan som hört något från Halebop?

Det verkar som att leveranserna av Jet Black-modellen (och förhoppningsvis även de andra färgerna) har börjat komma igång:
http://www.macrumors.com/2016/09/19/jet-black...

Ursprungligen av KrilliscH:

Är det någon som fått någon form av leveransdatum från halebop? Min order är under behandling och inte ens ett preliminärt leveransdatum från dom när jag la ordern strax efter dom öppna 09/09? 7plus svart 128gb verkar vara eftertraktad av många

Precis samma sak för mig (7+ 128 Jet Black), och jag beställde också någon minut efter att de öppnat förköpet.

Ursprungligen av Stefan Strandberg:

Fler som beställt via Halebop? Hoppas de släpper någon form av leveransdatum.. ?

Har också beställt från Halebop, ett par minuter efter att de öppnade förbokningen (7 Plus 128 Jet Black). Övriga operatörer verkar i alla fall ge en uppskattning om leveranstid, men på Halebop står det som sagt inget alls. Vilken modell beställde du och när?

Ursprungligen av Junghage:

Tack! Beställde precis, får se om det kommer fram något

Härligt, vad beställde du? Jag beställde en Apple Watch Sport 42 mm Space Gray den 9/6. Den skickades från Apple igår kväll, anlände till Borderlinx i eftermiddags. Fick mail av dem och har nu betalat frakten, gick mycket smidigt (och tog bara nån minut att chatta med dem för att uppdatera värdet på försäkringen). Så nu väntar jag på att de ska skicka den via DHL så får vi se hur lång tid det tar. Lycka till med din, tror det kommer fungera bra!

Hej!

När jag såg att Sverige inte är med i andra lanseringsrundan för Apple Watch började jag fundera på att beställa från utlandet. Har ett par frågor om detta som jag hoppas inte redan har besvarats i tråden, ber om ursäkt för det i så fall.

1. Om man beställer från UK, får man med en laddare som inte passar i svenska eluttag då? Måste man köpa någon slags adapter eller kan man plugga in t.ex. strömdelen från laddaren från sin iPhone?

2. Är det någon som använt Borderlinx vid köp från Tyskland eller levererar de endast från UK?

3. Några för- och nackdelar med att välja Tysklands vs UK? Verkar som att Tyskland är några hundralappar billigare, men om det finns fördelar att köpa från UK så betalar jag hellre lite extra för det. Verkar som att de flesta här beställt från UK.

Tack på förhand!

1