Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
hipstern

hipstern

Medlem
  • Namn Tommy Söderholm
  • Plats Mora
  • Sysselsättning Datornörd
  • Registrerad 2015-12-28
  • Senast aktiv 2017-08-14
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen hipstern har skrivit i forumet.

1

fick 5 av 10 men anser att så länge som mobilen inte totalt ersätter ett kort o blir kopplat direkt till banken o mitt bankkonto o mina kort alltid sitter i mobilfodralet så ser jag inga större vinster med att ha en extra kortförlängare i mobilen,

med tanke på att streaming tjänsterna är såpass lågupplösta fortfarande om man bortser från tidal och min skivspelare från Rega levererar grymt mycket mer levande ljud även om apple musik tillsammans med rega dac:en inte går av för hackor så kommer den inte upp i nivån med vinylen. men 24 bitars rippar från klassiska verk kan låta grymt bra men allt har sin tjusning. men att jämföra vhs med vinyl är som att jämföra en Volvo 240 med en Aston Martin. en är omodern o en är klassiskt tidlös.

jag säger inte bu eller bä för något av dom olika medierna utan låter dom leva o frodas i skön anarkistisk symbios

Ursprungligen av Ancientdragon:

Har du verkligen provat Airpodsen?

Earpodsen ramlade ur mina öron med men dessa hänger i örat tackvare vikten av batterierna så jag har inte detta problem alls nu.

jag har testat airpodsen ja!! samma fenomen för mig som alla bygellösa lurar utan gummibeklädnad haft när jag provat dom dom sedan jag hade min första walkman. o det var länge sedan.

kan inte ha varken apples orginal lurar eller airpods då dom ramlar ur mina öron efter 5 sekunder. måste hapluggar i gummi som formar sig efter örgången. dvs inga hårda lurar funkar inte för mig.

i love nya hemknappen

ja där blev vi som gillar superhjälte filmer o ser fram emot alla coola filmsläpp i år kapad jäms med backen.

displayport är i högre upplösningar än 1080. i princip alltid bättre än hdmi. tittar man på pc sidan så när man kör gaming skärmar med 144 hz så måste man köra displayport. kör man hdmi får man 60 eller 30 hz. det är vad jag vet.

1