Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Butter

Butter

Avstängd
  • Registrerad 2016-02-10
  • Senast aktiv 2016-02-12
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen Butter har skrivit i forumet.

1

Skriver att jag inte vill hålla på med Terminalen, script eller liknande men trots det fortsätter man att skriva att jag ska göra det eller hur fel jag har som inte vill ladda ner en för mig okänd programvara.

Har i varje fall löst det på egen hand. Tråden kan stängas.

Säsong 10 av The X-Files kan jag inte rekommendera. Närmast en ren parodi av kultserien.

Ursprungligen av erak:

Jag hoppas iaf du syftar på Pirateplayer. Om inte så får du sluta vara butter och ladda hem binären av det otroligt välkända FFmpeg. Välj sedan "nedladdningskommandon" i webbappen, stega in i rätt katalog i Terminalen, klistra in kommandot och kör.

Tack men vill inte installera icke godkända program eller hålla på med script eller med Terminalen, det sistnämnda för att jag inte riktigt vet vad jag gör.

Tack för informationen men script, homebrew och sådant är inget för mig.

Hej,

Någon som vet något annat sätt att ladda ner material från SVTPlay än att använda Pirateplay och FFMPEG? Vill inte installera en för mig okända mjukvara som kan innehålla allt möjligt skräp.

Pirateplays webbapp är dock bra då den ger än en länk men man behöver något som kan ladda ner materialet från den länk man får. Vill inte använda VLC och koda om det som laddas ner (kvalitetsförlust).

Exempel: http://www.svtplay.se/video/6274677/game-of-t...
Pirateplay ger länken: http://svtplay1r-f.akamaihd.net/i/se/open/201...

Försöker jag spara den sistnämnda så sparas bara en m3u8-fil där materialet ligger som 290 st olika länkar. Visst kan man ladda ner samtliga länkar och sedan kompilera materialet men det tar på tok för mycket med tid och ska man som jag hämta mycket material så är det bara att glömma.

Betalar radio- och tv-avgift så jag får därmed ta laglig backup precis som med CD-, DVD-, Blu-ray etc. så skippa därför allt snack om att det skulle vara olagligt.

/Butter

1