Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
surfarhy

surfarhy

Medlem
  • Namn Hy Nguyen
  • Registrerad 2016-03-16
  • Senast aktiv 2016-03-22
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen surfarhy har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av kenjon:

Hur är det om man kör en SSD externt via FW eller TB, funkar TRIM då också?

Det ska inte vara nån skillnad om man kör sin SSD internt eller externt (FW, USB eller ThunderBolt) så länge TRIM är aktiverat via kommandoterminal eller diverse program.

För de som inte känner till vad TRIM är, så kan man kort sammanfatta att det är ett kommando som ser till att disken "städar" och gör att den har näst intill samma prestanda som om den vore helt ny och utan data lagrad.

https://en.wikipedia.org/wiki/Trim_(computing...

Ursprungligen av holleraph:

Hallå där. Neppp, inte kommit särskilt långt. Det kommer nog bli en retur av datorn (tjall på grafikkortet) och då ska jag komma lite närmare på buyers guide

Hej, kör också på en Hackintosh fast på lite äldre prylar (Z68 och i5-2600K). Tänkte bara tipsa om en tråd på tonymacx86.com.
Det du behöver ha i åtanke är att nVidiakortet inte är supportat default av OS X utan funkar bara med nVidia drivisar som du installerar efter OS X. Kan inte de sex-kärninga processorerna i detalj, men jag tror inte det finns nån inbyggd grafikdel i de? Så i princip skulle du behöva slänga in ett äldre nvidiakort som stöds direkt av OS X. Minns inte rakt av vilka kort det är, men har för mig att de flesta 500 och 600-kort stöds. Finns bra tråd om det på tonymacx86 det med...

http://www.tonymacx86.com/el-capitan-desktop-...

1