Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
gerchr

gerchr

Medlem
  • Namn Gerd Nordh
  • Registrerad 2016-03-29
  • Senast aktiv 2019-11-12
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen gerchr har skrivit i forumet.

1

Det går inte att stänga av alternativt starta om Mac datorn på äpplet efter installation av Catalina. Är det fler som har samma problem? Ni måste jag använda knappen på baksidan.

Hej! Efter att installerat High Sierra 10.13.1 har jag fått problem med att datorn startar om en gång per dag. Enligt Appel Support är det Adobe Digital Edition som stör eftersom vi har 2.0. Vi har fått som rekommendation att uppdatera Adobe. Appel visste inte hur man gör och på Adobe gick det inte att få support. Enligt Appel så var man tvungen att ta bort det gamla på ett speciellt sätt innan man installerar det nya. Är det någon som har haft samma problem och som vet hur man gör?

Senast redigerat 2017-12-04 10:55

När vi uppgraderade vår IMac till 10.13.1 så startar datorn om en gång per dag. Felmeddelande "Sleep Wake Failure" kommer upp. Har dragit ut nätsladd, ringt till Appel som inte kände till problemet, men tyckte att jag skulle göra en ominstallation. I övrigt fungerar allt som det ska. Är det någon som träffat på problemet?

Senast redigerat 2017-11-17 13:25

Tack för hjälpen!

Safari har plötsligt slutat fungera i min IPhone 6. Det blir bara en vitt på skärmen. Är det någon som har samma problem?

Vi lyssnar på våra CD i Appel-TV. Det som irriterar oss är att det hela tiden snurrar rund en bild på skivomslaget på TV rutan. Hur får man bort den? Är det någon som vet?

Ursprungligen av IngoX:

Menar du AirPlay symbolen som visas i uppspelningsfönstret när man spelar upp en film i Safari eller QuickTime Player, eller menar du symbolen i menyraden?

Om det är det senare, kontrollera Systeminställningar > Bildskärmar, bocka i "Visa skärmdubbleringsalternativ i menyraden när de är tillgängliga"

https://support.apple.com/sv-se/HT201343

Det var symbolen i menyraden. Jag har fått tillbaka den. Tack för hjälpen!

Jag har lyckats ta bort Air-Play symbolen på min IMac. Jag har försökt med att starta om Appel TV genom omstart och att dra ut elkabeln samt att söka på IMacen om den går att hitta där. Finns det någon som vet hur man gör på ett enkelt sätt?

1