Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
vizipro

vizipro

Medlem
  • Namn Anders Larvia
  • Registrerad 2016-09-19
  • Senast aktiv 2017-09-20
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen vizipro har skrivit i forumet.

1

Installerade iOS 11 på paddan och förde sen över några musikalbum till musikappen, när jag öppnar den sorterar den allt huller om buller, alla låtar hamnar under senast tillagda och inte album, när jag klickar på artister syns inte dom artister som jag nyss la till, däremot går dom att hitta om jag aktivt söker. Har taggat alla mp3or ordentligt och det var inga problem med sorteringen av samma skivor på iOS 10. Nån som har samma problem?

Nä jag fattar inte heller hur min telefon kunde bli så billig. Jag klagar inte men 2644kr för en sprillans ny iPhone7 kändes för billigt. Så här såg mitt kvitto ut: Kvitto

Ursprungligen av theplague:

Gjorde du ingen månadsavbetalning av telefonen? Det låter som du borde. Svårt att veta när du inte anger vilket abb eller månadskostnad.

Jo, jag delade upp betalningen och tog den som förhöjd månadsavgift. Spelar det in på slutpriset? Tecknade Telia komplett 12GB 24mån. Enligt kvittot fick jag 3115kr i avdrag för deras momsmiss, 1900kr rabatt för att jag tecknade abonnemang och 900kr rabatt för att jag köpte en iPhone7 med abonnemang. Sluttpriset på 2644kr delas sen på 24mån som jag tolkade det.

Ni som lyckades boka hos Telia till pris utan moms, vad fick ni betala? Jag fick min svarta iPhone 7 128GB för 2644kr. Jag tecknade förvisso ett nytt abonnemang på 24mån och fick väl lite rabatt tack vare det men jag blev ändå förvånad över priset och hängde inte riktigt med på hur dom räknade när jag hämtade ut den.

1