Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Darwichee

Darwichee

Medlem
  • Namn David
  • Registrerad 2016-12-04
  • Senast aktiv 2017-03-22
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen Darwichee har skrivit i forumet.

Undrar. Skulle min bror som använder Android kunna ladda ner apple musik appen och använda mitt konto till att lyssna med? Självklart kommer vi inte kunna lyssna samtidigt, men att han använder mitt konto samtidigt som jag?

Det är som ni säger. Jag använder mitt icloud som Apple id och jag antar att när man loggar in på kontot så synkas även samtalshistoriken.

Tack så mycket för alla svar.

Mitt 12 månaders abonnemang tog nyligen slut hos Spotify så bestämde mig för att börja med Apple musik, och kör det just nu. Märker ingen större skillnad förutom att Apple har en egen radiostadion. Vilken använder ni och varför?

Sett att det finns en tjänst som heter itunes match också, men kanske inte samma sak?

Ursprungligen av mattiL:

Disken är en 500GB SSD vad jag kan se, så den röda biten måste vara någon fin bugg du hittat.

Du hade rätt, gjorde en återställning igen och stötte inte på det problemet.

Tack så mycket, var min första gång.

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Lägg gärna in bilden direkt i inlägget i stället.

Här är bilden:

Hej hej,

Återställer och formaterar datorn och då får jag fram följande :

https://www.dropbox.com/s/8xslv3qwxop2owr/Fot... (Bild)

Betyder detta att jag har 1024gb ssd? Eftersom det står att röda delen är oformeterad trots att den är raderad och formaterad?

Tack

Ursprungligen av barbapappa_86:

Då gjorde du fel, alternativt att det är sparat på sim-kortet.

Men vet inte riktigt vad som gjordes fel? Vid alla alternativ om återställning så valde jag nej, samt ny enhet, och detta är första gången jag märker av att samtalshistoriken finns kvar.

Men det skall alltså inte finnas kvar?

Hej hej,

Hade lite problem med telefonen och raderade då allt samt återställde telefonen som en ny enhet, men märkte att Samtalshistoriken fanns kvar. Skall det vara så?

Hej hej,

Jag hade tidigare ställt in familjedelning för både mig och min mamma, och när jag klickade på "köpt" så fick jag då alltså fram "Marias Inköp" samt "Mina inköp". Jag avslutade Familjedelning, men dessa listor fanns kvar oavsett. Efter ca 1 timme lyckades jag få bort "Marias inköp", men "mina inköp" finns alltså kvar med andra ord.

Hur får jag bort detta? Jag vill ha det som det var från start, dvs när man klickar på "Köpt" så kommer alla appar fram direkt, och inte till en ny flik "mina inköp"

Hoppas ni förstod min fråga

Ursprungligen av Calby:

Dom stängs av av sig själv när du tar ur dom ur örat.
Jag förvarar mina i fodralet för då laddas dom samtidigt med.

Jo jag lägger alltid i dem i själva fodralet.

Någon som vet ifall man kan ladda dessa med 12w laddaren? (ipad laddaren) Eftersom jag använder denna till min iphone 7 också.
Var lite tveksam till om det skulle skada batteriet eller inte.

Jag vet att iphone har en spärr som gör så att den tar emot så mycket ström den klarar av, men hur är det med dessa airpods, skulle de klara av denna laddaren .

Fått mina Airpods nu, otroligt nöjd men måste erkänna att maxvolymen är lite väl för lågt, minst 1-2 punkter till så hade det varit perfekt.

har en fråga. Skall man stänga av dessa när man inte använt dessa, eller det kanske inte går att göra? Det räcker att alltså bara sätta in dem i fodralet igen , och inget mer än så ?

Tack så mycket för tipset.

Köpte ett par hos Sollefteå butiken, när de väl kom fram så visade det sig vara ett visnings-ex eller återlämnings-ex, så jag skickade tillbaka dessa. Otroligt fult gjort av dem eftersom de tog betalt fullpris samt att de inte nämnde något om detta. Tog dessutom 200Kr frakt, som jag sedan krävde tillbaka pga deras misstag.

Kontaktade sedan annan Audio Video annan ort, och nu har de skickat iväg ett par (sista paret), och dessa är helt ny oöppnade. Blev dessutom ingen fraktavgift, så är ganska nöjd.

Så otroligt dåligt gjort av Apple, än idag finns det ingen butik i hela Sverige som har dessa förutom ett par Audio video butiker.

Ursprungligen av Borttaget:

Det är själva installationsprogrammet som läses in. Den presenteras som en egen enhet antingen från Internet-recovery eller partition på hårddisken.

Den försvinner lika snabbt när du avslutar installations-programmet. Likt när du drar ut ett USB-minne från datorn.

Tack så mycket för det svaret , då vet jag det ❤️

Senast redigerat 2018-07-23 15:22
Ursprungligen av Dalle:

Strunta i den. Du ska formatera den som heter Apple SSD. Formatera som HFS+ Journalförd.

Tack för svar, jo jag vet och har redan gjort formeteringen , men vill bara veta vad det är och om det är något alla har?

Tack

Hej hej,

Jag skall fornetera datorn och skall då radera hela hårddisken, men under hårddisken finns det ännu ett alternativ som dock inte går att radera " skivavbild", tagit bild på detta :

https://www.dropbox.com/s/evk1ohejf0p1397/Fot...

Någon som vet vad detta är ? Jag antar att detta är normalt och skall vara där och ingenting man skall kunna ta bort ?

Senast redigerat 2016-12-05 10:35