Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
BibbeBobbeBapp
  • Namn Bibbe-Bobbe Bapp
  • Registrerad 2017-03-12
  • Senast aktiv 2018-01-09
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen BibbeBobbeBapp har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av kenjon:

Och Samsungs upplåsning med ögonavkänning kunde man väl enkelt gå förbi med ett foto av användaren? Låter ju helt kass....

Helt otroligt att de kan släppa sånt skit!

Ursprungligen av PaO:

Intressant inlägg

Hur många gånger använder du NFC och hur många gånger MST? Prognos säger 58% NFC terminaler vid slutet av året, gällande Apple Pay så hänger ju mycket på det. Längtar tills min Note 8 kommer så jag kan börja använda Samsung Pay fullt ut. Får väl snegla på en S4 att ersätta min Urbane med ☺️

Hej PaO,
Tack för ditt svar!
Jag har försökt få fram fördelningen mellan MEST och NFC men jag kan inte svara på på det. Ber att få återkomma med siffrorna om jag hittar korrekt svar.
Det som gjort mig mest förvånad är att det fungerar på de flesta ställen. Sibylla är det företag som inte accepterar Samsung Pay men f.ö. så går det bra. Har upptäckt att på en del terminaler så går det snabbare med transaktionen än på andra, vet ej varför.
Har även haft situationer där jag inte behövt slå in pin koden på terminalen. Det var bl.a. ett köp på ICA och då jag valde ICA kortet i klockan. Tjejen bakom disken sa att de vill göra det så enkelt som möjligt för kunderna. Fick dock inget svar på varför det inte var kod då.
Klockan klarar (lite reservation) 7 transaktioner utan att behöva slå koden på klockan för att använda appen. Tar jag av klockan så måste jag använda kod för att komma åt SP.
Haft iPhone/iPad länge och brukar byta ganska ofta. Dels för att det är kul när det kommer något som är intressant typ Samsung Pay men det spelar ingen roll om det är iOS eller Android.
Intressant med prognosen du anger, visste inte om de men känns lite som att Apple bör utöka det mer för att vara helt intressant. Trodde inte Samsung skulle fungera på så många ställen så korten var alltid med i början. Numera har jag oftast bara klockan med. Jag hoppas Apple kommer att fungera på de flesta ställen men har en känsla av att man måste leta efter Apple Pay symbolen innan man vill betala med det. Kanske har fel men tror det kommer att bli ett litet irritationsmoment. Nu kommer jag säkert att få något argt om från någon men man måste väl få tro och tycka vad man vill...hoppas jag iallafall.
Väntar oxo på nya Note samt nya iPhone för den vill min fru ha. Hon vägrar byta till Android men jag tittar hellre på nya vettiga funktioner oavsett iOS eller Android.
Återkommer med MST/NFC fördelning om/när jag hittar det!
Ha en trevlig helg!

Ursprungligen av Mija:

Det är bara du och andra Samsung-fan som måste ha ny design för varje modell och när den kommer så rusar ni iväg och köper den även om den bara har en ny ringsignal utöver designen. Vi andra byter när den gamla inte håller måttet längre, när den är allt för skabbig på utsidan, batteriet är för dåligt eller att den inte klarar av det vi vill kunna göra med den.

Haft senaste modellen av iPhone i några år, den senaste var 7+ 256GB och nu skaffade jag en Samsung S8+ och en S3 Gear. Anledningen var att man äntligen kunde använda klocka/telefon att betala med via Samsung Pay. Har inte ångrat en dag sedan jag fick dem och jag använder betal funktionen väldigt ofta och det fungerar i 9 fall av 10. Det roligaste är att det är massor av butiker/restauranger som säger att de inte kan ta betalt med Samsung Pay och de blir lika överraskade varje gång att det ändå fungerar.
Kommer iPhone med funktion att man kan betala med telefon/klocka och den är bättre än Samsungs version samt att den fungerar på de flesta ställen så kommer jag att omgående att skaffa en själv. Nu blev det mycket men du har fel i att man vill ha ny design på telefon och att det är därför man byter mot t.ex Samsung. I mitt fall var det helt och hållet Samsung Pay som avgjorde det. Helt ärligt så är jag även nöjd med telefonen!

1