Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
junioren

junioren

Medlem
  • Namn Jens Söndergaard
  • Registrerad 2017-04-07
  • Senast aktiv 2017-11-28
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen junioren har skrivit i forumet.

1

Hej, jag och min kollega har precis lanserat mobilspelet TimeWise för iOS. Det vore kanonkul om några vill ladda hem och testa samt ge lite feedback på vad ni tycker så här i ett tidigt stadium. Vi finns på sociala medier under namnet timewisegame och hemsidan är www.timewise-game.com . Hoppas ni gillar det lika mycket som vi!

Hälsningar,
Martin

Som rubriken lyder, lista gärna era favoritspel i appstore! Själv är jag som många andra svag för WordFeud.

Jag gillade konceptet för TV-spelet "OnLive" där alla beräkningar skulle göras centralt och så skickades endast en bildström ned till varje enskild mottagare. Detta skulle göra att varje användare klarar sig med väldigt simpel och billig hårdvara. En helt ny affärsmodell givetvis om Apple skulle haka på det konceptet och dessutom ställer det krav på internetuppkopplingen.

Intressant med matt bildskärm @Carlsson. Jag har testat en del Lenovo och har varit nöjd med skärmarna generellt men när jag testade en av deras laptop med touchskärm var jag inte lika imponerad.

Vilka prylar skulle ni önska att Apple tillhandahöll som inte finns idag?

Själv skulle jag gärna se att Apple revolutionerade marknaden för rakapparater, dessa fungerar ungefär lika bra (mediokert) som de gjorde för 20 år sedan men är fortfarande väldigt dyra.

1