Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
pickenicke

pickenicke

Medlem
  • Registrerad 2017-11-10
  • Senast aktiv 2018-09-26
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen pickenicke har skrivit i forumet.

1

Den 3d-touch funktionen jag använder mest är att flytta markören i text. Jag har märkt att det är ganska många som inte känner till att man kan göra det, så om ni inte vet - testa 3d-toucha på tangentbordet när du skriver något, då kan du flytta text-markören mycket enklare än att försöka trycka där du vill ha den!

Vet inte hur det funkar på mindre flygplan / flygbolag men på de jag åkt med senast (mest Lufthansa) får man använda Bluetooth under hela resan. Alltså både under start, flyg och landning. No more sladdar!

Självklart har netflix stenkoll på vad folk tittar på. Exakt vad du tittar på. När du tittar, hur ofta du pausar, hur många avsnitt i rad du ser, hur hög volym du har, hur många sekunder det tar innan du startar vad du ska titta på, vad du söker efter osv osv. Den som tror något annat är naiv

Och det är nog rätt mycket märkliga resultat där ute med vad folk kollar på. Men det är väl inte säkert att det är nån som suttit och kollat på samma film om och om igen varje dag? Den kanske rullar om och om igen på nåt kontor, i en butik, på nån skola eller vad som helst..

favoriter som är väl värda pengarna:
Grim Fandango
Thimbleweed Park
Super Mario Run

1