Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
burton666

burton666

Medlem
  • Namn Cliff Karlsson
  • Registrerad 2017-11-16
  • Senast aktiv 2019-03-28
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen burton666 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Redaktionen:

Vår serie om det digitala studielivet fortsätter, och den här gången vänder vi blicken mot studentlyan och den kanske viktigaste prylen du behöver där.

Läs hela artikeln här

Home mini har inget 3.5mm uttag, däremot kan man paira ihop den med valfri bluetooth-högtalare.
Sen känns det ju ganska konstigt att jämföra en Homepod som kostar runt 4000:- med Google Home/Mini som kostar 1500/500:-
Den skulle isåfall ha jämförts mot Google Max som ligger i samma prisklass och är en betydligt bättre högtalare än vanliga Google Home.

Jag köpte en PUSH: Fitness tracker för ca ett år sedan men har knappt använt den då jag har en Android-telefon och PUSH slutade stödja Android kort efter den släppts.

Det är altså ett slags armband som du spänner fast runt underarmen och kopplar till mobilen via bluetooth. Man väljer sedan vikt samt vilken övning man kör i appen typ knäböj, armhävningar, bänkpress mm. (Jag har inte så stor koll på hur många olika övningar som finns inlagda men gissningsvis runt 100 iaf.). Man trycker sedan på en knapp på armbandet när man börjar settet och när man avslutar settet. Man ser efteråt i appen hur många repetitioner du kört, på vilken vikt samt olika diagram på hastighet på varje repetition samt får rekomendationer utifrån denna data ifall man borde köra fler reps, öka/minska vikt mm. Sedan har man all sin träning loggad i appen och kan kolla utveckling mm när man vill.

PUSH Hemsida

Jag köpte den för nästan 3000:- och vill ha 1200:- vid försäljning. Betalning via swish.
E-postadress: silvercircle666 [snabel-a] gmail.com

1