Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
scylla1

scylla1

Medlem
  • Namn johan
  • Registrerad 2017-11-19
  • Senast aktiv 2018-02-23
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen scylla1 har skrivit i forumet.

1

Hej vill byta mot iphone 7+ eller iphone 8. Alla telefoner är i bra skick! Säljes annars för 6000kr

Ursprungligen av omartint:

Håller med i stort. För jobb/skola och annat produktivt arbete så föredrar jag normalt Surface, och för fritid och underhållning normalt mina iPads.

Man läser mycket att surface har buggar och kraschar ofta, samt att windows alltid ska hålla på uppdatera

Ursprungligen av Json_81:

Behöver du kunna köra någon mjukvara i Windows för utbildningen?
Annars hade jag valt en ipad.

nej inget krav på nåt, de jag använder är oftast att skriva i pdfer, samt word och Flashqard program som finns till IOS(200kr dock). Motivera gärna vrf du väljer ipad

Ursprungligen av kafferast:

Nu har jag ingen Surface men allt handlar nog om Windows Vs. iOS till slut. Jag personligen som jobbar i Windows har otroligt svårt för operativsystemet jämfört med vad jag använder privat som är uteslutet macOs och iOS. Hårdvarumässigt är det säkerligen inget fel på Surface men till slut handlar det om i vilka program du känner dig bekväm i att hantera för att få jobbet gjort på bästa sätt.

Kommer bli enkla prgram mest anteckningar och diverse appar, men är rädd att man går "miste" om möjligheter med ipad som tex ett ordentligt office program.

Hej! jag är en student och är kluven över vilken jag ska välja, efter ha sökt i timmar på google blir jag inte klokare! Jag behöver nåt där jag kan föra anteckningar via keyboard och en viss del använda stylus. Ration mellan skriva med penna och tangenter kanske är 80% tangent 20% pennan. jag har just nu en macbook. Vilken bör jag köpa??

1