Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Virvelsnurr

Virvelsnurr

Medlem
  • Namn Henrik Eldh
  • Plats Hässleholm
  • Sysselsättning Kundservice
  • Registrerad 2017-12-11
  • Senast aktiv 2018-12-11
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Virvelsnurr har skrivit i forumet.

1

Det är för sorgligt! Jag har kört AW med LTE sen maj med Tre:s e-sim. I min robotklippare sitter e-sim men jag vet inte från vem. I Ford Focus finns nu e-sim från Telenor. Hur svårt kan det vara? Svaret är att det inte är alls svårt utan dom vill helt enkelt inte. Antagligen är det fråga om kostsamma uppgraderingar av deras datasystem för att kunna hantera e-sim på bred front. Jag byter jobb om en månad och vill bara ha en mobil så jag väntar tålmodigt på att Tre eller Telenor ska släppa e-sim även till mobiltelefonen. Står ju faktiskt att läsa om det på Telenors hemsida som att det kommer men inget om när.

Samma sak med E.O.N. Jag fick ett mail häromdagen där dom kort och gott meddelade att dom lägger ner tjänsten 100 Koll och man kunde plocka ner sin utrustning och lämna på närmsta elektronikåtervinning. Kul när man köpt till en massa smarta fjärrströmbrytare som nu blir värdelösa!

Vilket versionsnummer är det på Google Home appen för IOS på versionen som man kan välja svenska i?

Det är alltså ingen skillnad på befintliga Home högtalare och dom som säljs från 24 oktober? Elgiganten gör ju en jättegrej av att man ska förbeställa nu för lansering 24/10 men det står redan nu att dom har 100+ i lager....

Igår upptäckte jag att Apple släppt Watch OS 5.01. Jag uppdaterade min klocka men var sen tvungen att starta om den för att få kontakt mellan Iphone och Apple Watch. Verkar bara vara mindre bugfix vad jag kunde läsa mig till.

Har ni märkt att AW känner igen en fråga i meddelande och så finns svarsalternativen bland snabbmeddelandena? Är ju riktigt coolt!

Har man 1:a generationen Apple Watch så går det inte ens att uppdatera till Watch OS 5 så det behöver man inte fundera på. Är först från Watch Series 1 som kom september 2016 som det går att uppdatera till Watch OS 5. Så den allra första klockan (som bara är lite drygt 3 år) börjar bli riktigt tråkig att äga.

Läste på Apples hemsida att Walkie-talkie inte är tillgängligt på alla marknader. Det är inte så enkelt att hennes klocka är konfigurerad för ett annat land?

Funktionen är ju supersmidig. Appen läser själv ut vilka av dina kontakter som har Apple Watch med Watch OS 5 och aktiverat Walkitalkie funktionen så dessa kontakter ser man direkt. Finns där ingen så har man antingen inga vänner eller åtminstone ingen med Watch OS 5 som aktiverat funktionen. Anropar man kontakten så måste denna första gången godkänna att jag får ta kontakt och sen är det bara att köra på så länge både jag och min kontakt valt att vara tillgänglig och då hörs bara rösten rakt ut när man pratat och släppt knappen.

1