Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Valgua

Valgua

Medlem
  • Namn Filippo Valguarnera
  • Registrerad 2018-10-09
  • Senast aktiv 2018-10-16
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Valgua har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Paulista:

Stör mig också extremt mkt på det du tog upp med BT och wifi! Extremt efterbliven lösning.

Kommer gå över till Android nu då jag vägrar betala 12000 för en telefon samt att X och Xs är nog de fulaste mobiler jag sett samt att jag kräver fingerscanner. Blir Oneplus eller Pixel 3 beroende på pris.

Estetiskt är Oneplus en iPhone-kopia. BT och Wifi går att stänga av permanent med en knapp om man bara skapar en siri-genväg. Jag har dock förståelse för priset. Jag har köpt en iPhone Xs och är mycket nöjd, men billig är den inte.

Ursprungligen av All4Christ:

Jag vet problemet nu. Jag har gjort så att bakgrunden är svart och texterna vita på min mobil, det heter något med ”smart” har jag för mig. När jag klickar 3 gånger på knappen vid högra sidan så kan man ändra detta, vilket jag har gjort.

Blir lättare för mig att läsa då, så här blir bilden. Och när jag har mobilen i denna ”smart inställnig då blir alla bilder jättekonstiga. Men när jag ordnar så att det blir vanligt igen, då blir även bilderna det också

Aha! Bra att veta!

Hej!

Kan ni rekommendera ett plånboksfodral till iPhone XS? Jag tänker mig något som kostar max 500 - 600 kr. Har någon exempevis testat Decoded 2-1 Wallet på en iPhone Xs?

Ursprungligen av All4Christ:

Det är verkligen inte en dum fråga, det kan jag mycket väl ha gjort. Jag ska försöka förklara för er hur det är.

Igår så skulle jag filma i 4K och när jag filmat så blir bilden jättekonstig, föreställ dig att du framkallar några kort, då brukade man förr iallafall få med sig en remsa av de korten som man kunde se mot lampan, jag vet inte vad dessa kort heter, men då ser man detaljer i vitt, ingen färg.

När jag sedan filmar igen, så blir den förra filmen helt vanlig. Och den senaste blir så som den förra.

Jag försökte förut ta kort på olika sätt men antingen så var filen för stor eller så visades det inte. Helt skumt.

Jag skulle försöka nollställa telefonen. Det låter som ett problem med mjukvaran.

Ursprungligen av All4Christ:

Jag fick min telefon igår, men har kanske ett litet problem. När jag ska filma i 4K så blir filmen först jättekonstig. Jag vill egentligen veta om det blir så för alla? Filmar jag mig själv så är jag kritvit, inga färger finns med bara kritvitt och svart typ.

Det kanske är en dum fråga, men är du säker på att du inte har råkat göra något med kamerainställningarna? Det går ju att välja olika ljus och effekter.

Ursprungligen av CekariYH:

Nej, inte från Tre utan från Apple och beställde också en ny iPhone och ny Watch samtidigt... big misstake, nu får jag vänta på bägge i 3-4 veckor. Hade jag beställt separat så hade jag haft iPhonen redan :-/

På Tres hemsida står det att mina varor kommer att levereras denna vecka eller nästa. Jag får väl hålla tummarna...

Jag och min fru beställde varsin iphone xs 256 gb den 15/9 från tre. Jag beställde även en apple watch 4. Min fru fick sin iPhone den 21/9. Jag väntar fortfarande. Det kan bero på att hon beställde guld medan jag gick på space grey, eller så kan det bero på att de skickar telefono och klocka i ett svep. I vilket fall som helst är jag nu riktigt riktigt sugen... ? Är det någon mer här som fortfarande väntar på en leverans från Tre?

1