Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
AlexCasey

AlexCasey

Medlem
  • Namn Jacob Eriksson
  • Registrerad 2018-11-01
  • Senast aktiv 2019-02-07
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen AlexCasey har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av star-affinity:

Vad har (har haft) för problem med iOS 12? Tycker det har funkat förvånansvärt väl på de tre enheter jag använder det på (en Iphone SE, en Iphone 6 och en Ipad Air 2). Fick en gång (IOS 12.0) en glitch på Iphone 6 där sifferknapparna inte kom upp vid upplåsningsskärmen (löste sig med omstart), men det har jag inte sett sen dess.

Problem med att den visar internetdelning är igång upp i vänstra hörnet fast det är av under inställningar efter att använt funktionen, en hel del skumma fel vid samtal där telefonmenyn ligger kvar över hemskärmen m.m

Efter att läst den här tråden så kände jag att jag måste bli medlem och skriva av mig lite om mina åsikter om detta event och Apple rent allmänt.

Kan väl börja med att jag har gått från android till iOS,efter flytten till iPhone X så har jag skaffat Airpods, Macbook Pro och Apple Watch och sedan tidigare en Ipad Pro 9,7. Det mesta har jag köpt begagnat exempelvis Macbook Pro 2015 då jag tycker att detta är den senaste rimliga pro datorn. Då jag inte vill leva adapter livet och att man har tagit bort magsafe tycker jag varit hel dumt.

Det jag tycker är skrämmande med extremt trogna apple användare att man oftast inte ifrågasätter priset utan försvaret är alltid "allt funkar". Då tycker jag att senast iOS12 har varit rätt buggig, dock har det mesta löst sig med iOS12.1.
Sen tycker jag den här event glädjen att vara på plats och inte ifrågasätta någon produkt och dem man val man gjort lyser igenom totalt.

1