Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jonasprivate

jonasprivate

Medlem
  • Namn Jonas Kalen
  • Registrerad 2018-11-07
  • Senast aktiv 2019-02-04
  • Antal inlägg 23

Foruminlägg

De senaste inläggen jonasprivate har skrivit i forumet.

Ursprungligen av jakobnilsson:

Kul att så många skaffar Homepod. Jag har nog skrivit det tidigare, men är väldigt nöjd med min och ska nog snart komplettera med en till!

Om någon tänkt köpa från Kjell & Company finns det möjlighet att stötta 99 genom att beställa via den här provisionslänken:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1098281531...

Då får vi en liten kickback, och Kjell blir också extra glada.

Kjell & Company är 500kr dyrare än Smartphone Butiken. ?

Ursprungligen av Tjosansa:

Kikade på Kjell.com o spanade in de nya Philips Hue lamporna Play. Snubblade in på Homepod! Hade ingen aning att de sålde dom.. Nu är mitt paket på väg hem iallafall. iiiiiiiii

Grymt!! Jag ska köpa min Homepod nästa vecka. Du måste skriva sen när du fått igång den.??

Ursprungligen av el gringo:

svar ja. homepod'en är en 'självständig' enhet. du säger ju bara 'hey siri' och säger till henne vad du vill lyssna på. du kan självklart styra den med din iPhone/ipad osv och samtidigt prata i telefonen. Det är inte en 'bluetooth-högtalare på det sättet.

Tack för svaret,det var vad jag trodde.

Ursprungligen av iTiger:

Jag glömde nämna hur bra Homepod är att sprida ljudet i rummet! Många andra liknande produkter har en tendens att optimera ljudet i en viss riktning. Det gör inte Homepod utan det låter lika bra oavsett vinkel mot högtalaren.

Kan man prata i mobilen samtidigt som man lyssnar på Musik?

Ursprungligen av el gringo:

Vill bara stämma in i kören med nöjda HomePod-kunder. Har en vit. Väldigt 'trevligt ljud' - vilket i mina öron betyder att den har en förstärkning av bas-registret och diskant - vilket gör att den funkar bra som en lounge-högtalare. Man behöver inte spela så högt innan man har en bra känsla av musiken. Med det sagt ersätter den inte mer 'high end' hifi - om man vill ha mer verklig ljudkurva.

För min del blir det strax en andra HomePod, så vi har två HomePods på bottenvåningen som tar hand om casual listening och vid sociala tillställningar. Hifi'n åker upp på ovanvåningen för mer dedikerad lyssning.

detta gör mig mer säker på att köpa Homepod.
Min revicer la av efter 8 väl tjänade år. Så har bara lyssnat på musik i mina hörlurar via mobil. Dock klagar jag inte på ljudet,köpte Sony WH-1000MX3. Kommer senare köpa en till så jag kan köra stereo.

Ursprungligen av Swarovski:

Aaah, kul att det finns fler i detta land som kör med HomePod. Har haft min sedan i somras nu och är riktigt nöjd. Det bästa med den är ljudet och det var väl därför jag köpte den. Helt klockrent!

Ska man klaga på nåt så är det väl att Homepoden är känslig för dåligt Wi-fi. Otroligt viktigt att man har bra 5ghz wi-fi hemma. Hade strul i början, men har löst detta nu med ny router ich förstärkare. Väntar nu bara på den svenska uppdateringen. Nån som hört nåt?

Jag tänkte slå till på en HomePod nu i Nov.
Lyssna in mig på den och sedan bestämma mig om jag ska köpa en till. Jag har stabilt 5ghz wi-fi hemma,så det kommer funka riktigt bra.
Jag skriver sen och berättar om mina första intryck.

Ursprungligen av iTiger:

Jag är absolut ingen audiofil på nåt vis men jag upplever att basen är för hög på sin grundinställning. Ibland kan det passa sig med den höga basen och det är imponerande driv i med tanke på hur liten högtalaren är. Men du kan glömma "tryck i bröstkorgen" för på den nivån är det inte.

Det är synd att Apple inte låter användaren ställa sina egna inställningar utan sin vana trogen pissar dom på kunderna och utelämnar den möjligheten.

Hur är ljudet i övrigt och diskanten i Homepod?

/Jonas